Mimerayk oykusss canım maalesef henüz yok, yarın tekrar ölçümüm var en azından 1000 çıkmasını bekliyoruz, kollar mosmor oldu kan vermekten:)
Menis21 Mimerayk yani kişiden kişiye değişir herhalde benim adetime 4 gün varken bin küsürde 5.3 te 3 bin kusur 6.3 te de 4 bin küsürde bu değerler az ama yükseliş var keseyi girmeden de gebelik söz konusu değil inşallah geç döllenme olmuştur güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Mimerayk oykusss bugün 837 çıktı, iki katı değil %60 artış bile değil. :( doktora geldim çaresiz, bir şey görünmedi tekrar test istedi sonuç bekliyorum...
oykusss Mimerayk kuzum bı stres yapma bı sakin ol ya doktorum bana 276.08 çıktı kadın dedi ki haftaya gel keseyi görelim. seninki zaten çok yüksek cikmis bir hafta bekleyip keseyi görmeni ister normalde doktorlar.
oykusss Mimerayk habire test istemesindeki mantık ne ben onu pek anlamadim. Bı rahat bıraksin da kandaki değer yükselsin. Boşuna streste sokuyor seni
Mimerayk oykusss Canım bugün kesemi gördüm 6.7mm 🤭 çok şükür büyük stresim son buldu, darısı bütün bekleyenlerin başına 🙏🏻 Hcg 1017’de gördü doktor 🙏🏻
oykusss Mimerayk ben dedim işte sana 😍 şükürler olsun bitanem 😍 Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah şimdi kaç haftalıkkkkk
Mimerayk oykusss inşallah canııım, 5 haftalık görünüyor dedi kalp atışından sonra Allah’ın izniyle detaylı ölçümle belirleyecek 🙏🏻
Askkokuluyavrum Mimerayk adetten 4 gün önce 30 adet 4 gün gecikmesinden sonra 1030 adetin 1. Hafta gecikmesinde 2850 çıkmıştı canim
Mimerayk Beyzakkvrak doktorum gerçekten çok iyi, ultrasonda özellikle. Başarısını bir kez daha görmüş olduk. Ailemizin kadın doğum doktoru:)
oykusss Mimerayk oh şükürler olsun ❤️ Kalp atışından sonra günler geçmek bilmiyor ben 6+1 de duydum şuan 7+0 , doktor 1 ay sonra kontrole gelirsin dedi . 1 ay geçmek bilmiyor. Çok acayip sabırsızım 😊
Meyyke Bugün regl günümdü evde idrar testi yaptım hafif çizgi çıktı kan verdim 44,6 çıktı çok mu düşük 🥺