Aysn-bektas Merhaba hanımlar size başına danışmak istiyorum :) Bebeğinizin cinsiyetine erkek denilip sonradan değişen var mı acaba ☺️ Benim ki sadece merak allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Ebuglem Aysn-bektas 12de erkek dediler 14 te kız dediler 16 17 de başka doktora gidicem emin olmak için 😊
Zmrtbdk Aysn-bektas 12 ve 14. haftalar iki ayrı doktor erkek dendi.17. haftadan sonra kız denmeye başlandı.Detaylı ultrasonda da kız olduğu doğrulandı.
Essraaelif Ben ilk bebeğimde yaşadım 5 ay erkek dediler sonrasında kızım olacağını öğrendim şuan 3 yaşında bi kızım var 😁
Ebrumila Evet canimm 12 haftalikken erkek dedi yani ama kesin olarak bise soylemek icn 16 yi bekleyelim dedi .. 16 da gttim kesin olarak kizim.olacagini ogrendimm...
Hacere Bende 12 hastalıkken %70 erkek dedi ama 17 haftalıkken gittim şu an göstermedi değişebilir mi bilmiyorum salı günü gidip öğreneceğiz bende merak ediyorum değişir mi değişmez mi☺️
Esrabayrakdar Ooo ne cok değişen varmış banada 12de bence erkek dedi doktor organını görmemiş ama sanki bi cıkıntı var gibi dedi bende kesin erkek gözüyle bakıyordum tereddüte kaldım şimdi 😊🤔
Aysn-bektas Rabia2019 kesin erkek demişti doktor. Sadece bir doktora gitmek zorunda kaldım fırsatım olmadı başka doktor . Hislerim hep kız diyor. 3 haftam var detaylıya sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ☺️
Nurulayn Rabia2019 13 . 14 haftalarda kızdada erkeklerde organ oluşumu olduğunda çıkıntı oluyormuş ondan karışıyor
aynut23 Ebuglem ya bende baştan beri kız kız hissediyorum doktor 13 de erkek dedi hala değişir diye beklşyorum🥰
Essraaelif aynut23 gösterdiler kordonla karıştı galiba 😁 şuan ikinciye hamileyim buna da kıza benziyor dediler emin olamıyorum 😂😂
Ebrumila aynut23 gosterdi canimm ama yan durmustu bi cikinti gördük pipiiside olablr kordonda olablr demisti kordonuymuss 16 haftada ogrendkk