yigitmom_ Asime 7+2 yim aşırı halsiz ve uykucu mide bulantim surekli var istahsizim ama kusmuyorum 4 gundur uyuyamiyorum bacaklarim cok agriyor normaldir insaAllah
Baharhakan Asime bulanti halsizlik istahsizlik hat safhada ama bugunlerimizede cok sukur Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsn insallah
momof3 Asime 7+2 olduk 💕 5+5 te keseyi gördük 8.haftada kalp atışı için gideceğiz 😊 1yaşında bir kızım var bütün gün peşinde koşarak geçiyor günler 🙈
Susamtanesi-1 7+0 canım halsizim ve yprgun hissedıyorum canım karnımjn altında agrı var sürekli rahim büyüyormuş sanırım senın nasıl gecıyor
Asime Susamtanesi-1 bende de oyle canim hep huzursuz oluyordum doktora gitrim sukur biseyler yok iyi hersey bence o normal bisey
Asime yigitmom_ aaa canim aynen ben mide bulantim var ama kusmuyorum yemey yeyemiyorum bogazimda duruyor kusucakmis gibi oluyom 😁 bebeklerimizi iyi olsunda biz herseye katlaniriz
Ezgi2019 Bende 7+2 yim. Bulantım kusmam yok . Sadece rahimde minik ara ara kasılma hissediyorum o da normalmiş☺️ Çok fazla uykum geliyo ve uyuyorum ☺️ Bide geçen hafta rahimde kanama alanı görüldü progestan verdi ve çalıştığım için 1 hafta rapor verdi. Bebeğim gelişip gelişmediğine bakıcaklar dı dün allaha şükür büyümüş kalbinin atışınıda gördim kanama alanında büyüme de yokmuş rapora gerek kalmadı ☺️🙏🏻
Asime Ezgi2019 sukue canim bende iki gun once gittim kalp atisini duydum Allah kotusun bebeklerimizi 🙏🙏
Asime Baharhakan Amin canim benim Allah korusun hepsinu onlar sag olsunda her sey yolunda olsunda biz her seye katlaniriz 😘💋
TuncayAnnesi 7hafta 6ci gunmuz bir tek geceler midem sanki suyla dolmuw ureyim aqzima gelicek gibi bawkada gunuzler hic kendimi gebe hiss etmiyorim😂
TuncayAnnesi Inwalah herkes yazar bebeyi belli olunca insana merakli geliyor belirtiler farkli ama bebek cinsiyeti kimde nasil diye😀
Hilalkula1215 7+1iz ama ultrasonda 3 gün gec gözüküyor anlamadim. Uyku ve arada bel agrisindan baska hc bi sikayetim yok 🥰
Asime Hilalkula1215 gec olmasi normal canim duzelicek onlar sukur Allah nazardan korusun 🙏🙏 bende de bir gun gec gosteriyo