Eyll_kuzu Esmanur96 Avrasya Hastanesi Attila Okur muayene ücreti 90 tl canım ve aynı zamanda riskli gebelik uzmanı ve perinatolog ilgisi bilgisi çok iyi iletişim kuruyor her hastasıyla istediğiniz saate ulaşabiliyorsunuz
BehiyeGrel Esmanur96 muayene ücreti SGK iseniz 75₺ sormadan söylem başka sorunuz varsa cevaplayabilirim 🎀
Mlssa Esmanur96 Gop Kadın Sağlığı Merkezi - Fahri İnan. Muayenesi 100tl canım.Çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim🙏🏻
Kubosss Esmanur96 evet 5+3 deyim ona gidiyorum ben muayene ücreti sigortaya göre değişiyor benim özel sağlık sigortam olduğu için pek sorgulamadım ama çok şeker bi doktor tavsiye ederim 😌
Tubacakir Medical park ın karşısında pashacity nin içinde mine hatipoğlu var ben ona gidiyorum özel muayenehane 200 lira ama muhteşem bi dr çok çok ilgili bi bayan kesinlikle tavsiye ederim
BehiyeGrel Esmanur96 doğrudur ben Doğum yaptım çokta memnun kaldım hayırlısıyla birini bulursunuz inşallah
Celik Gop şafak hastanesi cem ardıç çok iyi ve ilgili bir doktor sorduğunuz her soruya içtenlikle cevap veriyor bilgilendiriyor.
Zero2121 Bende basari hastanesine gidiyorm selime hanim.var cok guzel ilgili bi doktor tavsiye ederm ucreti de 100 lira
sevgitekes Mlssa bende ahmet beye gidiyorum 80 tl ücreti ve çok beğeniyorum muayenesi sohbeti olsun hiç moral bozucu değil
Eyll_kuzu Dilo525634 o şekline bağlı canım birde bizim sağlık personeli indirimimiz var normal fiyatı 90 tl indirimsiz hali