kelebek12345 Kasık ve bel agrm var siddetli bnu belirti olarak yasayan ve hamilr oldgnu öğrenen varmı aranzda
Merveee277 kelebek12345 ben hiç bir belirti yaşamadım ilk başlarda sonradan adet ağrısı gibi ağrılarım oluyodu uzanınca dinlenince geçiyodu
Aby34 kelebek12345 bnim kasığım karnım,belim,kaburgalarım alırı derecede ağrıyordu apandisit olabilir diye akşam acike gttik doktor kan ve idrar tahlili yaptı direkt sen hamilesin dedi eşimle biz şok olmuştuk❤️❤️❤️Şimdi miniğim bugün 11+4 oldu :)
Msa21 kelebek12345 Bende aynı belirtiler vardı hatta regli belirtilerimde bu şekilde oluyordu ve olmaz ama bi acaba dedim test yaptım hamileydim
cemre- kelebek12345 canım ben kasık ağrısı hatırlamıyorum da adet sancısı gibi kramplarım oluyırdu hafiften . Özellikle sabaha doğru artıyordu . Bel ağrısı , haslziklik , karamsarlık, baş dönmesi , mide yanması aşırı uyku isteği oluyordu
Asibayan Bende ilişki sırasında kasık agrım olıyordu anlam veeremiyordum niye böyle oluyor diye meger hamileymişim cok sonradan test yapıp ögrendim
Fatma9438 Asibayan canım ya birşey sormak istiyorum. Önceden ilişki esnasında asla kasık ağrım olmazdı ama bu aralar ilişki esnasında felaket kasik ağrısı yaşıyorum hatta birinde ağladım :( ovulasyon testiyle deniyorm . Nasıl ağrıydı seninki tam olarak
Aby34 kelebek12345 hamike olabilirsin canım bnim ağzında iğrenç bir tat da vardı sürekli midemden gaz geliyordu agzıma bol bol dua et günün gecince direkt kan ver
Rukiye2709 kelebek12345 canım o şişlik bebek değil şuan iki aylık hamileyim bir gram bile değildir belki bebek . Ama hissediyor olabilirsin inanırım onu . Bende bir hafta önceden aynı adet olacak gibi sancı yaşadım ama normalde bir iki gün önce ağrım başlardı ve çok farklı bir şekilde göğsüm ağrıyordu göğüs ağrımdan hissettim ben
cemre- kelebek12345 adet gününüz geçti mi ? Ben de aşırı hassas takıntılı duygusal olmuştum ve sinirli . Adet günüm geçince 9. Gün test yaptım .
Msa21 kelebek12345 hiç belli olmaz canım içini serin tut ben yok falan dedim silik cıktı bilmem ne hop kaldı 45 günüm☺️