Umybscn Bhrsu hiç hissetmedim dikişler atılırken tuvaletiniz kolay yapıyorsunuz öyle büyük sorun olmuyor ama ben çok zorladım bi dikişim attı o şuan beni zorluyor
Umybscn rzgrm2134 bende ishal olmuştum kokrmayın sakince bekleyin ne kadar evde vakit geçirirseniz o kadar iyi bol bol dinlenin doğum yaklaşıyor
Umybscn dryhrz benim için suni sancı kısmı ve ıkınma kısmı zordu bebegim bir süre kanalda kaldı yani doğru ıkınma çok önemli
Umybscn Dorukunannesi95 merhaba o ağrılar sırasında epiduralı yapılırken asla hissetmedim doğumdan sonrada herhangi bir ağrm olmadı gerçekten mucizevi bir şeydi benm için
Tombikis96 Umybscn ay inşallah 😄valla eşime dedim köye gidiyoruz bahçeleri vardı çocuk belki temiz havayı alır da gelmeye niyetlenir dedim öyle ikna ettim 😂 şu an bi belirti yok ama inşallah gelir artık
Aycann12 Stugce ya ben 1 aydın gitmiyorum ve doktorumu değiştirdim daha yeni gitcem doktora ilk defa ondan bilmiyorum 😊
Camlicagizem Umybscn Ikınma hissi tam olarak nasıl oluyor? Mesela büyük tuvaletimiz gelip kabız gibi olduğumuzda gelen baskıyla birlikte ıkınma hissi gibi mi çok açık oldu Kusura bakmayın ama merak ettim çok🙊😁
Umybscn Camlicagizem evet aynen öylee 😁 bebek makata baskı yapıyor hissediyorsunuz ve nefes alıp nefesi hiç bırakmadan ıkınıyorsunuz
Laviniaa Peki bu suni sanciyi kabul etmeseniz yapmazlar miydi zorunlu mu. Devlet hastanesinde miydiniz ?
Umybscn Dorukunannesi95 Dorukunannesi95 ben vurulurken herhangi bir acı hissetmedim o anki sancılarım çoktu ondan mı bilmiyorum ama iğne vuruluyor gibiydim doğumdan sonrada sadece bi titreme geldi ayaklarda uyuşukluk vardı 1 saat içinde geçti yemeğimi yedim sonra kaldırdılar yürüdüm bebegimi emzirdim rahat hareket ettim sonrasında da hiç bi ağrım olması epiduralden yana.. dikişlerim var onlar biraz acı veriyor bol bol batikon sürüyorum iyi geliyor
Yilmazhavva İy günler bugün 40 haftaya girdim sabahtan beri adet olacakmışım gbi ağrı var karnım da ilk hafifti biraz arttı doğum belirtisimi acaba