SemaG deletedmom9494 Benim kesemde aşağıda canım rahmin üstüne oturmuş bir şekilde şuan 17 Haftalığız doktor 24.haftaya kadar çıkma zamanı var inşallah çıkar da kafan rahat eder dedi. Bekliyorum inşallah çıkar
deletedmom9494 SemaG bende aynı haftadayım bana da aynı şeyi söyledi zamanla yukarı çıkmasını beklicez dedi ağır kesinlikle kaldırmak yasak dedi sürekli dinleneceksin dedi , kasıklarımda ağrı var üç gündür Salı günü kontrolum var inşallah birşey yoktur
SemaG deletedmom9494 inşallah bir sıkıntı yoktur canım. Ama aşağıda olduğu için oluyor ağrı ister istemez kötü düşünme. Aynen benim doktorumda bol bol dinlen ağır şeyler kaldırma yukarı uzanma yürü ama dinlene dinlene şeklinde uyarılarda bulundu
deletedmom9494 SemaG idrarımı yaptıktan sonra zor ayaklanıyorum o kadar ağrı yapıyor inşallah canım bakalım Salı günü gidicem
Burcuaec deletedmom9494 perinatoloğa yönlendiriyorlar benim doktorum aynı zamanda perinatolog bu sebeple daha erken randevu vermiş olabilir
SemaG deletedmom9494 İnşallah seninde benimde bizim gibi bekleyen herkesinde keseleri azıcıkta olsa yukarı çıkarda içimiz rahat eder🙏🙏
Hivdammm deletedmom9494 merhabalar benimde ağrılarım yoğun oluyordu idrardan sonra geçti mi dizin ağrılarınız nasıl düzeldiniz merak ettim :(
deletedmom9494 Hivdammm valla enfeksiyon kapmışım canın onun için ilaç verdi fitil verdi ben bir de genital bölge temizleyici jel aldım şuan ağrılarım geçti Allah’a şükür ilaç kullanmıyorum artık sadece iç çamaşırımı temiz tutup jelle yıkıyorum fitil iyi geldi yani canım senin hala var mı
Hivdammm deletedmom9494 ben tahlil falan yaptım enfeksiyonda çıkmadı ondan tereddüt ettim gerçi çok şükür bugün çok daha iyiyim ama korkuyor insan :(
deletedmom9494 Hivdammm kaç haftalıksın belki rahim büyüdüğünden ağrın oluyordur o haftalarda bende çok yaşadım o durumu
Tugbakaya deletedmom9494 ben yaptırmadım ikili yaptırmıştım bide zamanı geldiğinde detaylıya girdim o kadar
Dilekcelik deletedmom9494 sadece 2li test yaptırdım diğerlerini istemedim bana kalsa onuda yatırmazdım doktor yapalım dedi o yüzden yaptırdım canım sen içini ferah tut rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
deletedmom9494 Dilekcelik ben şuan 26+3 oldum canım Allah’a şükür ikili testim normal çıkmıştı detaylıya da girdim o da gayet iyiydi şükürler olsun
Dilekcelik deletedmom9494 bende sadece ikili ve detaylıca girdim şükür temiz çıktı sen gönlünü ferah tut
Nihanak deletedmom9494 ben de yaptirmadim. Ikili ve detayli yaptirdim doktorum da gerek.gormedi bence gerek.yok