Gokkusagivemucize duygucan23 verdi evet ben şahsi bir sebepten kullanmadım. Sebebini de söylemediler kimse zaten kesin şu diyemez ki. Daha önce de olmuştu benim. Tam geçer gibi olup tekrar oldu. Sıkmayın canınızı. Bolca dinlenin
Gizemmpolatt duygucan23 bende bugun hastaneden geldim kanamam vardı cok fazla banada hap ve iğne verdi kanamam durdu ama inşallah bişey olmaz sağ saglım kucagımıza almak nasip etsın allah bu arada sendede bel agrısı oldumu cok
duygucan23 Gizemmpolatt evet regl sancısı gibi sancı geldi belime hatta dizlerime kadar inmişti sancı. Hangi hap ve iğneyi verdi ne sıklıkla kullanacaksınız? İnanılmaz canımı yakıyor benim iğneler çok yağlıymış oturup kalkamıyorum yatamıyorum
Lamelif duygucan23 13. Haftama kadar ara ara kanamalarım oldu geçti ve bebeğim zamanında ve sağlıklı olarak dünyaya geldi. İnşallah seninde geçecek rahat olmaya çalış
Gizemmpolatt duygucan23 progestan hapını verdi günde 3 defa vajınal yolla kullanıyorum bide iğnesini verdi günde bi defa ama iğne cok canımı yakıyo yürümeme engel oluyo
Lamelif duygucan23 5 kez pruluton depot iğne vuruldum. Onun dışında vajinadan progestan hap sabah akşam.
edaozdxx Canım gebeliğimin başından beri ben de kanama yaşayan biriyim. Yapacağın şeyler bol sıvı tüketmek, ayakta fazla dolanmamak, cinsel ilişkiye ara vermek ve bol bol dinlenmek. Progestanı aksatmadan kullan. Proluton depot sıkıntılı bir ilaç. Sıkıntılıdan kastım bulunması imkansız tüm depolarda bitmiş. Hastanede onunla eşdeğer bir ilaç mutlaka önerilir. 🙏🏻 35. hafta sonunda doğum yapmış olsam da şu an için her şey yolunda. Bebeğim 1 ay 3 günlük oldu bile. ❤️🧿
duygucan23 Lamelif pruluton da can yakıyor muydu ben oturup kalkamıyorum resmen öyle ağır bir iğne ki progestan. Progesteron hapta ateş mide bulantısı yapıyor bende sizde de oluyor muydu?
duygucan23 Gizemmpolatt canım seni çok iyi anlıyorum beni yaşatmaktan soğuttu o iğne. İkinci defa yaptırdım ne sağa ne sola yatabiliyorum ayağa kalkamıyorum çok aşırı canım yanıyor ben daha da vurdurmuycam dayanılacak gibi değil çünkü sadece hap ve fitil olarak yetmez mi acaba
Gizemmpolatt duygucan23 doktor verdiyse bi bildiği vardır bence vurdur bende bugun 2 ciyi curdurucm bi çalışıyorum düşün
Nrtn1234 duygucan23 yok hiç öyle bi yan etkisi olmadı, belki kişiden kişiye değişiyordur tabi. Doktorunuza bildirin ama mutlaka içiniz rahat eder.
duygucan23 Gizemmpolatt bende çalışıyorum rapor aldım çok ağır yan etkiler yaptı bende iğne ağrıdan da duramıyorum gerçekten ikinciyi de yaptırdıktan sonra bir daha yaptırmıycam dedim çünkü iki tarafım da aşırı ağrı oldu dayanamıyorum artık. Yatıp kalkarken karnıma ve belime çok baskı oluyor bu daha kötü etkiledi beni kanamam durdu çok şükür gerekirse ilacın dozunu artırırım hap olarakta verdi dr.