Shebi94 Merhabe kizlar, 3 gün once doktora gitdim . Her şey normaldi. Doktordan gelince haraketlerinde azalma var. 30 haftalikdayiz. Haraketlerin azaldiğini hiss etdiğimde hep gun sonuna kadar artardi. Boşuna endişe etmiş olurdum. Amma bu 2.3 günde öyle değil. Artmadi. Etdiği haraketde iceride hafif dönüyor onu hiss ediyorum. tekme hiss etmiyorum.
Burjucan Shebi94 dönmesi de hareket değil mi sonuçta illa tekme mi olması lazım ben 37 haftalığım tekme attığı sayılıdır hep dönüyor falan sonuçta o da canlılık belirtisi
Xmom Bildiğim kadarıyla 1 saat geçmesine rağmen 10 defa hareket etmediyse, egzersiz yap, birşeyler ye iç tekrar saymaya başla. Hala olmuyorsa, illa bir sıkıntı var demek değil ama doktorunla konuşmalısın muhakkak
NeslihanOner Çikolata falan yiyin stres yapmayın o da yansıyor gerçekten. Konuşun biraz sırt üstü yatın belki rahatsız olur. Ben de 30 haftalığım bi de bundan sonra büyüdükleri için yerleri de daralıyor
Shebi94 Burjucan evet bende öyle düşünüyorum ama 30 haftalikda haraketleri artmasi lazimmiş endişem ondan.