Nursemom Merhaba günaydın güzel hamişler 🥰 35+3 olduk ve 2gündür gece bi anda karnım ağrıyor geçiyor sonra. Uyandığımda karnım sertleşmiş oluyor. İlk gece rüya ile gerçek arasında kaldım önemsemedim bi defa oldu. Bu gece 2.defa olunca önemli bişey sanırım diye düşünmeye başladım.bikaç gündür Bebeğim sağ tarafta toplanıp kasılmaya başladı. İlk gebeliğim o yüzden bilgim de yok Salı günü kontrolüm var. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı ?
Gzmanne Nursemom bende 35 haftadayim semsert yapiyor kendini nst ye grdim sorun yok yalannci sanci sanirm
Cansu57 Nursemom canım bende 35+4 üm kasılmalarım vardı kendini yordum üstüne dün sabah nişanım geldi 1 cm açıklığım var 1 haftaya gelir dedi doktor sende yorma kendini dinlen
Pnr_jr Nursemom Canım seninle günümüz aynı 35+3, benimki de solda toplanıyor. Gece aynı şeyi ben de yaşadım birkaç defa. 2 gün önce Nst deydim bir sorun yoktu . Normal diye düşünüyorum artık son zamanlarımız vücut kendini hazırlıyor
Konul95 Yalanci sanci ola bilir o . Eger duzenli girmiyorsa endise etme haftan musait yalanci sancilara . Bende de oyle oluyordu
Nursemom Cansu57 yormuyorum kuzum her işi kaynanam yapıyor sağolsun 2günde bi yürüyüş yapıyorum bi saatlik o kadar hareket ediyorum 😐