Ezgi1989 Kzlar ben dün kendimi bi kaptırdım 8km yürümüşüm ayaklarımın sızısından anlamadm ha bide kuyruk sokumu denen yer okadar agrıyor ki belim biraz skntı çıkarıyor siz ne kadar yürüyorsunuz bu arada 20haftalığım
Yasemincifci Ezgi1989 ben dün 5.2km yürümüşüm🤭 günde 10.000 Adım atmak gerekmiş ben 8.695 adım atmışım
Sengulkrgz Ezgi1989 hamileligim ilk zamanin75 kilo metre yurudum universite hocam ve arkadaslar senede iki uc kez bu sekilde etkinlikler duzenlerler bende katilmistim...75 km yurudum...
Kelebegimmm Ben artık biraz gezince düşüb bayılacak gibi oluyorum.önceleri çok fazla gezerdik akşamları eşimle.ama hamileliğimden beri bel ağrısı sıkıntısı var
Ezgi1989 Merveyarali ben hafta içi evdeyim genelde 1km geçmiyor evin içinde hafta sonu da yürüyim diyorum da belim fenaa🥺
Selenzy1 Akşam 5 de çıktık eşimle 11 de Eve girdik kaç bin oldu bilmiyorum zorlaya zorlaya yürüttü beni :))
Merveyarali Ezgi1989 baksana millet uçmuş 75 km yürüyen var beni zorlasan en fzla 6 7km onda da iki gün kalkamam heralde 😀
Sengulkrgz Ezgi1989 sabah 8 de basladi aksam 9 gibi bitti...molalar verdik yeri geldi sucuk ekmek yaptik yani bu sekilde surekli surunmedi...
Burjucan Ezgi1989 25 haftalıkken tatile gitmiştik gezmeye kendimizi çok kaptırmışız bir gün 15 km ikinci gün 8 km falan yürümüştük