Mlkkyblt Kızlar morelim ve psikolojim çok bozuldu cuma günü işteyken kasıklarım da gün boyu ağrı hissettim iş çıkışı içimiz rahat etmedi eşimle devlet Hastanesi aciline geldik ntsye bağladılar acil yatış dediler asıl doktorum hayat hastanesin de aradım kendisini buraya da gelsen aynı işlem uygulanacak ciğer geliştirici iğne hap serum verilir dedi istersen orada tedavini ol sonra buraya gel neyse kabul ettik Doğum haneye yatırdılar beni resmen Doğum yapan kadınlar suni sancı çekenler ilk gebeliğim çok korktum çok pişman oldum 13 saat sonra servis odasına aldılar çıkmak istedim hafta sonu olduğu için tedavim yarım kalmasın diye buradaki doktor da izin vermedi ama şükür kasılmalarım geçti erken Doğumu şimdilik durdurdular çok korkuyorum yavrum minicik daha kilosu gelişimi çok iyi Allahtan rabbim kimseyi sınamasın yavrusuyla dualarınızı esirgemeyin Allah rızası için rabbim hepimize yardım eylesin 🙏
Tugceisil Mlkkyblt canım Rabbim yardım etsin içini ferah tut risk geçmiş ama sen yine kendine çok dikkat et 🌸
Yusra17 Mlkkyblt ağrın çokmuydu canım benimde akşam 12 den beri hafif ağrılarım var ama dayanışmicak gibi değil birde 11 gibi kan gelmişti peçeteye
Popmum Mlkkyblt aynı şeyi aynı haftada yaşadım fakat sadece progestan vuruldum ve evde yatış verdiler bir hafta. Bir gün önce evde temizlik yapmış ve farkında olmadan kendimi fazla yormuşum. Siz de dikkat edin çok geçmiş olsun.
Mlkkyblt Yusra17 Sabah 10 gibi başladı kasıklarım da sonra bebek karnım da yumruk gibi toplanmaya başladı saat başı hareketleri değişti öyle anladım geldik
Popmum Mlkkyblt bol bol dinlen canım yorgunluktan bazen fark etmiyoruz bak benim 37 oldu artık ☺️ ve gelmek istemiyor
Mlkkyblt Popmum Evet canım yarın çıkışı verilecek direk kendi doktruma gideceğim bakalım o nasıl değerlendirecek çalışamaz raporu alacağım ki kendi de verir zaten bakalım
anapanda12 24+6 günlüğüz rahim ağzı yetmezliğinden Serklaj ameliyatı oldum buna rağmem kanamayla açılmam olduğu için hastanedeydim 23. Haftada ciğer iğnesi vuruldu. Bekliyoruz yüreğimiz ağzımızda. Zaten bu süreye gelene kadar binbir türlü duygu ile günleri geçirmeye uğraşıyordum , fark ettim ki bedenini ve bedeninde ki minik bedeni Allah'a emanet etmek epey içimi rahatlatıyor. Allah'a teslimiyette bulun. O en hayırlı olanı verir sağ salim kucağına alırsın alırız İnşaAllah 🤲🤗 Her gece yatmadan ve sabah namazından sonra seher vakti YA MÜBDİ esma-ül hüsna zikrini çekmek de fayda veriyor.
Mlkkyblt anapanda12 Amin canım sağolasın Rabbim sana da şifa versin inşallah iştirah süresi de çok faydalı ayetel kürsi aklında bulunsun