uzunkirpik1728 Öncelikle selamun aleykum. Hanımlar hamileliğinizde ödeme yakalanan, kurtulan, kurtulamayan oldu mu? Ne zaman başladı? Nasıl geçti? Doğumdan sonra geçer mi? Her gün 1 saat temiz havada yürümeye çalışıyorum, günlük 2 litre su içiyorum ama hâlâ uyandığımda ayaklarım ve ellerim şiş şiş uyanıyorum ve çok çabuk uyuşuyorlar, çok rahatsız ediyor🤧(28 haftalığım ve 1 aydır var)
Candaan uzunkirpik1728 canım bende 28.haftaligim bu hafta oturup kalkarken bile hissediyorum ellerim ayaklarım şiş namaz kılarken ayaklarımı bükemiyorum şiş ve ödemden
Zehramom uzunkirpik1728 cnm tansiyonuna birde idrar tahliline baktır protein kaçağı varmı diye bende ikiside yok ama sola yatmaya çalışımca elim şişiyor . Birde magnezyum uyuşmalara iyi geliyor doktoruna dersen uyuşmalarım başladı yazar
Sefanurrr uzunkirpik1728 bende 20 haftada başladı şiş ödem ve gebelik zehirlenmesi yaşadım tansıyon yükseliğinden dolayı 😔 hala geçmedi şişler uyuşmalar tansiyonunu kontrol et bence şiş olmasının en büyük nedeni tansiyon oluyo genelde
uzunkirpik1728 Candaan aynen öyle bende öyleyim bileklerim bazen çok şiş oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum
Hanifetaskiran Bende tansiyon sorunu protein kaçağı vs yok. Ama üniversiteye gittiğimden dolayı uzun süre oturuyorum sanırım onun etkisi de var bacaklarımda ve ayaklarımda ödem varr 30 haftalıktan beri daha yoğun. Çömelirken şişliği çok fazla hissediyorum ama doktorum bunun normal bir durum olduğunu söyledi yani sizde de herhangi bir sorun yoksa tahlillerde
uzunkirpik1728 Hanifetaskiran tahlillerimde mantar harici bir problem yok, malesef mantar var ve geçmedi hamileliğimin başından beri ama onun böyle bir şişkinlik yapabileceğini bilmiyorum, yapar mı?
Vefas uzunkirpik1728 sıfır tuz tüketimi yapacaksın canım vücudun tuz tutuyormuş senin ❤️ Beyaz ekmek kaşar tuzlu peynir hepsinden uzak dur tansiyona dikkat preaklamsiye çevirebilir korkutmak gibi olmasın bendede ilk belirtiler böyleydi tuzu çıkardım hayatımdan
Yasemincifci uzunkirpik1728 ödem genelde yüksek tansiyonla alakalı oluyırda onn için sordum tuzu falan azalt cnm hamurdanda uzak dur
uzunkirpik1728 Yasemincifci tuz olur da hamur işi çok seviyorum yemediğimde aşırı canım istiyor bide milföy yada katmer gibi hafif değilde ağır hamurişleri seviyorum mantı börek çiğ börek gibi..🤧
Yasemincifci uzunkirpik1728 hah işte seni şişeren şeyler onlar canm biraz sabret doğurunca bol bol yeriz şunu unutma ne sana faydası var ne bebeğe seni bol bol şişirir dikkat et cok
Mustafaemr uzunkirpik1728 valla çok zor bi durum sizin erken başlamış. Bende aynı şeyi yaşadım ayağım 3 katına çıkmıştı basamıyordum görenler şoka giriyordu doğumdan 1 hafta sonra normale dönmeye başladı 😊
MelikeGkhn 33.haftada başladı ayak şişmesi bende de doktoruma sordum 2 gün önce 34teyim şu an normal olacak tabi bi tehlikesi yok dedi