baharayazz Kızlar 39+4 haftalık hamikeyim . Geceden 2 den beri bebegim çok fazla kasılıyor ve kaşıklarıma düzenli hafifte olsa sancılar giriyor . Biraz önce tuvalrte gittim 3 4 damla kan geldi ama kahverengi akıntı felan değil yani kandı gelen . Sabahı bekliyorum doktorumu aricam . Sizce Doğum mu başlıyor ?
Yusra17 baharayazz bende 33+3 um bendede peceteye geldi kan bildigimiz kan evet bende ondan sonra cok hafif agri cekiyorum ama bende durayim burda
Yusra17 baharayazz aksam saat 11 gibi oldu o saatten beri yatakta uyumaya calisiyorum bazen daliyorum ama ara ara belime agri giriyor
baharayazz Yusra17 evet hemde düzenli olarak sancı giriyor kasık bölgeme . Sen sabah kesin git Canım kan gelmesi Doğum habercisi haftan henüz erken olduğu için müdahale ederler
baharayazz Mom534545 sabah 7 8 gibi gitmeyi düşünüyorum çünkü kan geldi ve düzenli kasık sancılarım var yazarım tabi Canım dua edin bana 😊
Hayta Emin olmamakla birlikte doğum belirtisi diye biliyorum. Birde daha önce okumuştum bir yerde hangi dönemde olursa olsun kan geldiğinde muhakkak Dr görmeli diye
Yusra17 baharayazz benim 31. Haftamdada biraz kan gelmisti doktoruma gorundum ama nstye falanda girdim hic bi sorun yoktu ondan hemen gitmek istemedim
Yusra17 Yasemincifci evet nst de çok minik sancı çıktı ama rahim ağzı kısalması var dedi ciğer geliştirici vuruldum
Yusra17 Yasemincifci bir de bi tane firil attılar ama niçin anlamadım ağrım geçsin diye falan dedi kendi doktorum yoktu bu da çok açıklama yapmadı