NisanRana 12 nisan da 38+4 de dünyaya gözlerini açan minik bebeğim Ben o gün kafama koydum bu gece bu bebeği doğurmak istiyordum 11 nisan da da kontorele gitmistim o gün muane oldum ve bı santim açıklığın var rahim ağzı yumuşamış demişti doktorum Ertesi gün iki saat yürüdüm kafaya koydum çünkü o gece doğsun istiyorum Allah ta nasip etti🙏 Eve gelip süpürge açtım sildim evi topladım eşimle yemek yedik sonra hadi dedik perine masajı yapalım zeytin yağı ila eşim masaj yaptı yaparken nişan geldi .. Tabi istiyorum ama başladı bı yandan da korku hemen duş alıp annemi aradım geldiler hastaneye gittik tekrar bı muane oldum bir santim açıklıkla benim yatisi yaptı doktor yanında ki hemşire de bı santim açıklıkla neden alıyorsunuz dedi doktor eve gondrrirsem tekrar gelir dedi benden su gelmedi şu patlatma olayı olmadı meğerse sızmış suyum.. dedi her neyse Yatış yapıldı suni takıldı ilk azar azar geliyor bişi hissetmiyorum 12 30da almaya başladım sabah 07 ye kadar sancı çektim iki satte 1 buçuk santim kadar açıldı 3 satte 3 santim sonra kltim yürüdüm koridorda üç defa sıcak su tuttum belden aşağıya sonra ağrılar iyice şiddetlendi ben dayanamayacak son raddeye gelmişim meğerse olmuyorsa alın sezeryanla diyecektim ben bağırıyorum ama ebem inanmıyor yalandan bağırıyorum sanıyor yarım saat sonra nstye alcam saatin var bekle dedi ben son radde ye gelmişim dayanamıyorum çığlık atıyorum sonra geldi bı baktı aciklim tam hemen doğum haneye gotrudu inanamadi ebem çünkü bı yandaki odamda 4 cm açıklık la gelip ikinmadigi için doğum masasından indirilmiş bı hanım vardı önemli olan o an sancısı derin nefesle karşılayıp vermek ben dis bile sikmadim çok dayanamadığım raddede çığlık attım bebeğin kafası geldiğinde ise üç ikinmada dogurdum bence nefes yürümek ve sıcak su çok faydalı açıklık tam di ama dikişlerm de fazla bebek yirtmis su an ağrılarım var ama normaldir 07 10 da bebişim kollarımda herşey geçiyor onu görünce çok güzel bı kızım oldu çok şükür ben dikisi umursmadim muahbbet ettim resmen bebeğimi izledim çok güzeldi.. şu an sorunumuz emmeye alışmak bir göğsümde bezelenme olduğu için süt gelmiyor baya uzun oldu ben ayrıntılı hikaye okumayı sevdiğm için ayrıntılı yazdım okuyanlara da teşekkür ederim rabbim bu güzel duyguyu nasip etsin herkese o muhteşem kokusunu içime çekiyorum öpüp kokluyorum Anne olmak çok güzel 🙏🥰❤️
SedaErylmz35 NisanRana Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallah Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin, böyle normal Doğum hikayeleri okudukça inşallah benimde böyle olur diyorum 🙏🏻
serpil60 NisanRana hayırlı olsun canım allahım analı babalı büyütsün inşallah 🙏 darısı bana 😍😍 son 10 gün
Elikkk Hayırlı olsun canım inşallah allah banada göstersin bu günleri 32 haftalıgım bekliyorum heycanla
Tiredmother Allah bütün ağrıları çabucak geçirsin bebişinle daha rahat ilgilenebil inşallah canm 😍 hayırlı olsun darısı başımıza çok zor bi Doğum olmamış anladığım kadarıyla, göğüste bezelenme nedir acaba mastit gibi bi şey mi? Doğumdan çok emzirmekten korkuyorum yaralardan flan göğüs ucum yok hiç çünkü yara olması kaçınılmaz gibi duruyo şuanlık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
NisanRana Tiredmother bilmiyorum mastitmi deniyor ama taş gibi içi ya 😒 çok sağol Allah razı olsun güzel dileklerin için ❤️🙏rabbim sizede tattirsin inşallah