Mutluhamis Arkadaşlar merhaba son 3-4 gündür su gibi akıntı geliyor yani çamaşırımın bi kısmını ıslatıyor benim gördüğüm şeffaf su 19+4 haftalık hamileyim sizce sebebi nedir normal mi?
Busearassu Mutluhamis Merhaba ben hiç yaşamadım fazla akıntı ama doktorum bana her gittiğimde sordu normal galiba ama aşırı geliyorsa doktora görünmekte fayda var
Rumeysa52 Mutluhamis normaldir canım ben 20 haftalık hamileyim benimde oluyor sürekli yoğun akıntılar , hamilelik bir hastalık zaten hersey olabiliyor ☺️
SnmGzi Mutluhamis saglık ocagına gidip idrar testi verin ama genelde normaldir o haftalarda akıntı olması kaşınma yanma yoksa korkulcak birşye yok 😊
Mutluhamis Şöyle söyliyim bi kaşık kadar ıslanıyor böyle şeffaf açık sarı gibi sanki idrar kaçırmışım gibi ama su gibi ilginç🤷🏻♀️ Başta sarı akıntım çoktu şimdi buna döndü
Laleu Mutluhamis doktorunuza gidip durumu soyleyin turnusonla test yapar basit aman ihmal etmeyin gidin devam ederse demeyin saatler bile onemli bu konularda
Gazell Canın aynı haftada bende yaşadım doktorada gittim bu sebepten mantar enfeksiyonu yapar dedi ve gerçekten muayenede oyle çıktı fitil verdi kullandım ve geçti şükür
Mutluhamis Kaşıntı vs yok sadece akıntım var genelde uyandığımda oluyor daha önce doktorum mantar yok demişti enfeksiyon yüzünden fitil ve toz içecek kullanmıştım ama onların malesef hiç bir faydası olmadı sanırım normal bir durum🤷🏻♀️