ikinciprensimgeliyor Az once az bise su geldi gibi cok korkuyorum.genital bolgemde sizlama gibi bise var.
A_S_K ikinciprensimgeliyor 29 haftalık doğan bir bebekmişim, şimdi bebeğimi bekliyorum Allah ona ömür biçtiyse yiyecek ekmeği içecek suyu varsa kim ne derse desin yaşıyoruz şükürler olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlasın 🤲🏻
Belinya ikinciprensimgeliyor bence kalk acile git her ihtimale karşı. Ben olsam durmazdim valla. Ama eğer olursa erken doğum yaparsan bebeğine hiç bişey olmaz inşallah merak etme.
Fatoliiii ikinciprensimgeliyor canım akıntıdır yada o haffalarda idrar kaçıyor farketmeden su öyle az az gelmez bir anda boşalır korkma yani
angelrosee Devamlılığı yoksa ve çok değilse korkma akıntı olabilir ama gelmeye devam ederse ve sancın ağrın olursa hemen doktoruna ulaş
A_S_K ikinciprensimgeliyor Amin amin. Stres yapma doktoruna ulaşabilirsen bir sor bakalım sen rahat bebek rahat unutma 🌸
ikinciprensimgeliyor Belinya insallah canim.acile gitmedim durdu cunku yarim saattir pecete koymusum bise yok sukurler olsun.belkide idrarimi kacirdim anlayamadim
ikinciprensimgeliyor Zeliha66 yok canim aramadim.kesildi o akinti.pecetr koydum yarim saattir birsey yok sukurler olsun.akintiydi galiba
Zeliha66 ikinciprensimgeliyor su geldi dedin ya miktarı ne kadardı? Sen yinede ihmal etme bi doktorunla irtibata geç
Havvam ikinciprensimgeliyor tabı kı allahın bilecegı bişey ama ablam 26 haftalık dpgum yaptı 28 hafta ile uyumluydu yiyenim çok şükür yaşıyor 2 ay kuvezde kaldı ama sonunda saglıkla bize geldi rabbıme hamd olaun ki
Havvam ikinciprensimgeliyor eger bi akıntı erken dogacak gibi bişey hissediyprsan hemen hastaneye git öyle bi ihtimal varsa ciger geliştirici iğne falan yapıyorlar ablama da yaptılar hastanede yattı ilaçla dogumu ertelemeye calıstılar ama 4 gün sonra doğum yapmıstı
Selvis ikinciprensimgeliyor onu Allah bilir ama ablamın ikizler 27 haftalık doğdu 3 ay küvözde kaldılar şu an 3.5 yaşındalar