Minejjan ndjdjsja ben 🙋 en başından beri erkek hissediyordum , kız dendi ihtimal vermedim sonra erkek dediler tamamen hissettim diyebilirim ❤️
semrakarahan ndjdjsja icimden her zamn kiz gecti ruyalarima kiz giriyordu Allahin izniyle kizim olucakk 😊
sevgitekes ndjdjsja bende hep erkek hissettim cuma gitmiştik 11+3 te erkek bu dedi pipisini gördüm falan inş değişmez 9+4 te de bir ihtimal erkeğe benziyo demişti
ndjdjsja Minejjan Minejjan Ya ne guzell😍 benimde icimde erkek diye bir his var herseyden oncelik saglikli olsun tabiii ama , Hissim hep erkek umarım benimde hissettigim gibi cikar 😍
ndjdjsja Aysegul45 Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin inş.Allahim yardimciniz olsun🌹 Benimde icimde hep erkekmis gibi bir his var bakalim ins oyledir :)
ndjdjsja semrakarahan Yaaa 😍😍 Demek ki anneler hep dogruyu hissediyormus😍 Allahim sag saglim kucaginza almayi nasip etsin ins🙏. Bende erkek hissediyorum umarim dogrudur :) .
ndjdjsja sevgitekes Insallah🙏 Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsn insallah. Annelik işte anneler dogru hissediyor demek ki 🌹
FSCMK ndjdjsja canım bebek isteyenler diye post açmışsın biliyorsun bebeği olmayan bir sürü kişi var burda birazda onları düşünsek olmazmı
ndjdjsja FSCMK Inanin bilincli bir sekilde olan bisey degil cok ozur diliyorum Allahim isteyen,olmayan herkese nasip etsin inşallah.🙏 Kusuruma bakmayin lutfen.
ndjdjsja FSCMK Bebek bekleyenler veyatta hamileler degil ki konu. Dikkatinizi cekerim bebek istyenler. Istek sonucta. Istemek🙏 Neyse siz yinede kusuruma bakmayin
FSCMK ndjdjsja ama canım geçen bebeği olmayan biri kırılmıştı neden bebek istemeyenleri etiketliyorsun diye ben çok üzülmüştüm biraz bu konuda hassas olsak çok iyi olur 😒
ndjdjsja FSCMK Kusura bakmayın . Allahim isteyen, olmayan herkese nasip eylesin insallah . Inanin bende kotu bir amacla bilincli bir sekilde kasıtlı olarak yapilmis birsey degil. Neyse tekrardan kusura bakmayın.
Hande2204 Ilk ogrendigimden beri kiz hissediyordum 16 haftalikken net bir sekilde kiz oldugunu ogrendik 👸👼❤