MelekAnnesi52 Betulgngrmz Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😆 ne heyecanlısinizdir şimdi 😍 sezeryan mi olacaksiniz
Betulgngrmz MelekAnnesi52 sağolun 😊hemde cok heycanliyim bebegim iri olacagi icin normal dogum riskli dedi doktorum omzu takilirmis oyuzden srzeryan olacagim ama korkuyorum ilk bebegim daha🙁
MelekAnnesi52 Betulgngrmz benimde ilk her ikisinden de korkuyorum ama normalden daha çok korkuyorum 😒 sezaryen düşünüyorum o yüzden 🙃 dün rahatsızım Acile gittim bebeğin kalp atışına bakmak istediler doğumhaneye indik oraya girerken bile nasıl korktum 🙄
Betulgngrmz MelekAnnesi52 bende normalden korkuyodum sezeryan hakkinda da herkes bisey diyo iyice kafam karıştı
MelekAnnesi52 Betulgngrmz evet büyük bi çoğunluk normal olma sakın diyo diğer büyük çoğunluk da sezeryan olma sakın diyo 😂 olup göreceğiz artık herkesin bünyesi farklı tabi bebeğimizi Görünce bizde unuturuz acılarımızı ağrılarımizi 😄
Betulgngrmz MelekAnnesi52 insallah canım haftalardır bu anı bekliyorum artık korku falan dinlemiyorum sadece bebegimi kokalamak istiyorum 😊😊😊
MelekAnnesi52 mrsdoruk yaa sormayın evet her tepiklemesinde ona her bişey aldığımda hemen doğsun yanımda olsun istiyorum 😍😍 yatak odamiza dün beşiğini kurduk Allah'ım öyle güzel ki içinde yatmasını ne çok isterdim 😍
mrsdoruk MelekAnnesi52 heh ! Bende beşiğini bekliyorum heyecanla ay sonu gelecek sanırım bende beşiğin kenarına oturup bakarım şuracıkta yatsa diye hayaller kurarım ☺️☺️☺️ Annelik yarı delilik diye boşa demiyorlar bence
MelekAnnesi52 mrsdoruk ya evet canım çok güzel 😍 şu an beşik işimiz tamam yani bi oğlum gelecek içine 😍 3 ay nasıl beklicem bilmiyorum 😂 ama erken aldığımız iyi oldu kokusu var en azından çıkar o zamana kadar 😄