Ezgidefne Adet günüm 11 Nisandı henüz adet olmadım..Dün test yaptım (miratech markası) negatifti dışarı çıkmak zorundaydım çıktım evden gece eşimle eve geldiğimizde belli şekilde kıpkırmızıydı ikinci çizgi yani pozitif.. Ben test bozuk mudur ki diye düşünerek bugün başka bir test ( certain marka) aldım ve yeniden test yaptım negatifti fakat bir süre geçti t çizgisinin olduğu yerde besbelli beyaz bi çizgi var sizce hangisi doğru
Sengulkrgz Ezgidefne canim ilk 20 dk icerisinde cikan aonuc onemli...Adetiniz bir kac gun daha geciksin bence oyle yapin.. en azindan bir 4 gjn vs gecsin ve sabah ilk idrarinizla yapin...
Busra0550 Ezgidefne çokmu damlatıyorsunuz acaba ? Aklınıza çok takıldıysa kesin sonuç kan testi 😌. Bi kan verin derim yani
Ezgidefne Busra0550 pozitif çıkana fazla kaçırdım ama bilmiyorum en net sonuç kan testi tabisi ama ona da cesaret edemiyor insan olumsuz olacak diye
Sengulkrgz Ezgidefne eger yine teste cikmazsa ki bazilarinda testlerde de cikmayabiliyor o zaman hastaneye gidip bir kan ver...Guzel haberler alman dilegimle hayirli akamlar
Ezgidefne Busra0550 inşallah ☺️ Sürekli bişeyler yemek istiyo canım bi de dün miden bulandı soğuk soğuk terledim tansiyonum düştü sanırım zaten ondan sonra test aldım ama bu şekilde oldu işte bi yandan da sürekli idrara çıkıyorum
Busra0550 Ezgidefne dedigim gibi evet belirtilerin uyuyor ama kan ver istersen 😌 bi kaç gün sonra net sonuç alırsın. Bence