hunilimom Rmysaaaaa Bende gölcük devlet hastanesinde yapicam allah kısmet ederse 33 haftalık hamileyim
Rmysaaaaa Candy_liz devlet hastanesinde doğum yaptıysanız hanggi hastanede yaptınız memnun kaldınızmı diye sormak istedim
Svnccnr Bende Kocaelindeyim konak hastanesinde doğum yaptım şimdi 2.ye hamileyim yine konakta yapacağım
Rmysaaaaa snybzkrt normal istiyorum ama sezeryan gibi gözüküyor özele gidiyordum şimdiye kadar özellerde doğum ücreti çok fazla devlette yapmayı düşünüyorum
Zeynebin_annesi35 Rmysaaaaa Aynen bende oyle malesef gecen aya kadar ozel marmaraya gittim ama devlette dogum yapicam 29 haftalik hamileyim
Melekannesi001 Ben de Doğum yapalı 3 ay oldu. İzmit konak hastahanesinde Doğum yaptım doktorum Firdevs hanımdı. Mükemmel birisiiiii 😍 şiddetle tavsiye ederim. Çok memnunum 🙏
tugciikkk Melekannesi001 merhaba bende konak firdevs hanıma gidiyorum 36 haftalıgım doğumunu o yapcak insallah. Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 😊 nasıl yaptınız doğumu normal mi