Rabia2019 Kızlar detaylı ultrason sonucunu doktora götürürken randevu almamıza gerek oluyor mu yani tekrar muayene ücreti vermek gerekiyor mu?
Srfn11 Rabia2019 Ben doktorumla bir ucretli bir ucretsiz muayene oluorum sizinki nasil bilmiorum. 15 te bir gidiorum.. Son gittiginiz ucretliyse ucretsiz gidiceksiniz yani
Bettby Rabia2019 hayır cnm telefonu varsa whatsapptan bile yollayabilirsin sonra kontrole gittiğinde elden teslim edersin
Cemrenin-yavrulari Rabia2019 canım normalde 10 günü geçmediyse önceki muanen ücretsiz oluyor. Ama zaten muane olmayacaksın sekreterine söylersin ben sonuç göstericem diye oda yardımcı olur. Kağıda bakmak için ücret alacağını sanmıyorum
Cemrenin-yavrulari Rabia2019 canım normalde 10 günü geçmediyse önceki muanen ücretsiz oluyor. Ama zaten muane olmayacaksın sekreterine söylersin ben sonuç göstericem diye oda yardımcı olur. Kağıda bakmak için ücret alacağını sanmıyorum
Rabia2019 Srfn11 canım benim de öyle onu biliyorum da ben doktoruma gitmiycem detaylı sonucunu göstericem sadece
Mervezngn Srfn11 ilk zamanlar ve son zamanlar haftada bi 2 haftada bi ama onun harici ayda bi diyolar. Bende 15 te bi gidiyorum yoksa içim rahat etmiyor. Önceki bebeğimin kalbi durunca 3 hafta anlamamıştım korku kaldı bende yaşadığını görmek istiyorum
Srfn11 Mervezngn Ah kiyamam dogru tabi insan tuhaf oluyor oyle durumlarda. Ama cokta ustune dusme kotuyu dusunup cagirma cnm bnm Allahin bildigi olur🙏🏻 Benim doktorum ilk zmnlarda haftada bir istiodu 3. Aydan snrada 15 te bir gel dedi onun yonlendirmesiyle yani
Mervezngn Srfn11 ne güzel ben sık sık gittim diye bana neler dedi yok down sendrom fşlan dinlemedim bile anında değiştirdim o doktoru
Srfn11 Mervezngn Aaa ruh hastasi resmen yaaa bazen gercekten syluorum insanlik diplomayla olmuor o baska bisey