Yassel Kızlar selamlar, bugün kontrolüm vardı tam 30 hafta olduk bugün. Bebeğin kilosu 1270 gram dedi biraz kilosu az dedi. 30 haftalık olan anneler durumunuz nedir.
AlyaSu Yassel 1600 gramdı canım o haftalarda en son 32+6da gittim 2 kilo olmuştu şimdide 33+4 haftalık olduk 36 haftalıkken gideceğiz.Bizim doktor haftasına göre uyumlu dedi,bu arada vitamin ilacını kullanıyor musun?
Tlaytas Yassel benimde 30 hafta 1322 gram 1 hafta gerideyiz. Bende sürekli süt muz kaşar ceviz yiyorum ama yakalayamadım. Bende kısa noylu zayıfım ondan belkide
melasya Yassel genetik de olabilir saglikli olsun takilmayin.aksamlari sut bal muz ceviz yada badem karisim yapip icin.protein agirlikli beslenin
Yassel Ceyceys o zaman benimkinin kiloya ihtiyacı var sürekli muz kaşar et tüketiyorum ona rağmen böyle oldu. Kendimde 10 kilo aldım aslında
AlyaSu Yassel bende onları kullanıyorum canım zaten bebekler son haftalarda çok alıyormuş kiloyu sıkıntı etme düzelir inşallah annesi 🙏
AlyaSu Yassel düzelir canım 😊 önemli olan senin iyi olman sen iyi olunca minicik kuzunda iyi olur kiloya gelince duyduğum kadarıyla muz iyi oluyormuş canım bol bol muz tüketmeye çalış🤭
Meldaa55 Bizim de 1700 du canim ama her bebek ayni olacak diye birsey yok son ayinda belki daha cok alacak belki yapi olarak zayif olacak takma bunlari saglikli olsun yeter
Yassel Meldaa55 doktor anormal bir durum yok normalde 1500 civarı olması lazım dedim 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah toparlar 🙏
Yassel AlyaSu evet hayatım muz süt et ve sol tarafa yatarak dinlen kan dolaşımı için dedi o bile etki ediyormuş kiloya.