Deniz25 Bayanlar merhabalar bende inanılmaz bir mutsuzluk var eşimle devamlı kavga halindeyim bu ben değilim biliyorum ama içimde bir canavar var resmen adam iyi sabrediyor bişey demiyor ama oda mutsuz ben hem onu hem kendimi mutsuz ediyorum. Hiçbişeyden memnun değilim hep gerginim. Hamile olduğumdan beri böyle oldum. Eskiden inanılmaz neşeliydim. Resmen ruh halim evrim geçirdi.
Sevgul04 Deniz25 merhaba böyle durumlarda dışarı cik temiz havayı içine çek sabır de la havle vela kuvvete illa billahil aleyyul azim de ıyi gelir içini ferah tut anladığım kadarıyla bebek bekliyorsun onu düşünerek hareket et
Sevimgencer Deniz25 hamılelıkten bende arada oyle oluyorum bırden mutsuzluk gelıverıyor hıc bısey yokken konusasım gelmıyor kımseyle gormek ıstemıyorum bazen sevmıyorum ınsaları hormonlardan normal yanı😃
Boossgrl Bence bunun tek çaresi bu durumun normal olmadığını geçici olduğunu kabullenmek ve ortada mutsuz olunabilicek birşey olmadığını sürekli kendine hatırlatmak başka çaresi yok aklına gelen bütün kötü düşünceleri kendin hallet bastırmaya çalış o düşünceleri ve hisleri
AkileUqur Deniz25 valla bende çok çabuk parliyorum.herkese iş yerinde bile esim de bana sen hamile kaldın beynin yandı diyor 😎🤔 error verdim resmen
Mervesezentosun Deniz25 aynı ben.. 16 haftalık hamileyim durduk yere ağlamalarım başladı şimdi de. Bu hormonlar fena
Srfn11 Deniz25 Betan yukseldikce sinir bozukluklari oluyormus bide esine krsi gicik olma istememe herseyi batiormu sana mesela hem gelsin evde otursun ama bi yandan da defolsun gitsin gbimi gelio😂😂😂😳😳😳
Deniz25 Srfn11 aynen hem yanımda olsun istiyorum ama oluncada gıcık oluyorum 🙈 ve neler yapıyorum yine çok sabırlı devamlı gelip beni öpüyor
Srfn11 Deniz25 Erkek bebek belirtileri bunlar ben sana soyleyim sonra bu yazdigimi bul altina yorum yaz ogrendii cinsiyetini😂😂🥰🥰🥰🥰🥰🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Srfn11 Deniz25 Bekliorum kuzum bizim buyuklerin hic sasmayan tespitleridir bu ama tabikide istisnalarda olur 😂😂😳😳
[silindi] Deniz25 ben de bu aralar öyle hissediyorum hiç bir şey zevk vermiyor yazık kocamı da üzüyorum davranışlarımla laflarımla ama kimse olmasın kimse konuşmasın bin yıl falan tek kalayım istiyorum 🤔
Deniz25 [silindi] evet işte hem kendimizi hem eşlerimizi yıpratıyoruz ama ruhum evrim değiştirdi 🙈 biz inanılmaz eğlenceli insanlardık kavga etmezdik ama deli gibi bişey oldum kendimizi toparlayıp bu mucizenin tadını çıkarmamız lazım 🙏🏻💗