Aylingizem Merhaba güzel anneler.. kaç kiloyken hamile kaldınız ve 10. Haftanızda kaç kiloydunuz Acaba.. ben 55 kilo hamile kaldım 10. Haftamda 50 kiloyum 5 kilo verdim mide bulantısından mide ağrısından
Aysemlg Aylingizem 65 kiloyla hamile kaldım . 11. Haftamdayım şuan 58 kiloyum mide bulantısı mahv etti
Tgbnr123 Aylingizem Aylingizem 55 le hamile kaldm ve bn 16.haftaya kadr 55 i korudm ☺ 18 haftlgm 2 kilo aldm
esractn Aylingizem ikizlerime hamileyim 48 kiloyla hamile kaldim aşırı bulantidan 43bucuk kiloya düşmüştüm o zamnda.Zaten cok zayıftım iyice kurumuştum resmen 🤦🏻♀️ 16.haftadan sonra kilo almaya basladim geri.
Masalsmom Aylingizem 50 kiloyla hamile kaldım o haftalarda 49a düştüm sonra verdiğim kiloyu geri aldım. 20. Haftadan sonra başladım kilo almaya şuan 25+2 haftalığım ve 60 kiloyum🤦♀️😂
senaytas Ben 63 le hamile kaldım ilk iki ay hiç kilo almadım ama bi rahatsızlığım da yoktu 3. Aydan sonra almaya başladım ama..yani ilk aylar kilo almamak yada kilo vermek normalmiş
uzunkirpik1728 50 kilo ile hamile kaldım..ilk üç ay bir kilo vermiştim ama şimdi 28 haftalığız 58 oldum🤭
Srfn11 Aylingizem Benim arkdsim 65 le hamile kaldi 55 le dogurdu😳 9 ay boyunca mafoldu kiz bulantidan kusmadan. Ama bnde hic olmadi ne kilo aldim ne kilo verdim.
bengiben 52,5 ile hamile kaldım. Bulantım kusmam veya iştahsızlığım hiç olmadı. 12+1 hala aynıyım. Hedefim en azından 16ya kadar kilo almadan ilerlemek 🙏🏻