Duyguukrtgl Güzel annler sezeryan yada normal dogumdan sonra karında biriken pis kanlar var .korse ilemi iniyor bu şişiklik nasıl dümdüz oluyor bazı kişilerin 😃😃❤️ Bilgisi olan varsa yazarmı bizde bilelim doğuma az kaldı çünkü göbek gibi çirkin dursun istemeyız
Srfn11 Duyguukrtgl Ben normal dusunuorum korse kullanicam eger Allah nasip ederse ama sezeryanda da korkma cnku artik dikis yerine yapistirma yapiolar cabuk gecer yani yine korse kullanabilirsin
Kucukhanimkiz Duyguukrtgl canım bnde yeni dogum yaptım normal...bi kaç gün korse taktım...sonrasında zor geldi....ama karnım belime yapısmis durumda....çok şükür....🙌🙌 fizikle mi alakalı neyle bilmiyorum ama zaten dogum sonrası pis kani akitiyorlar bastırıp....
Hll Canım ben sezeryandan sonra kuşak bağlamştım bu seferkinde korse almayı planliyorum daha kullanşlı gibi ama dikişlerle nasl olacak bakalım.
Duyguukrtgl Hll kuşak bende düşündüm ama korse iyi diyorlar ama ne tarz bi korse dikişlere engel olmaz mı o var :)
Duyguukrtgl Kucukhanimkiz dikişleri acıtır diyr ondan :) benim belli degil normal gözüküyot ama doktora tiza ettim normal istrmiyom korkuyorum diye ondan :) bakalım