Sengulkrgz Mavismugu saf zeytin yagi oda aklima geldiginde 😁catlayacagin varsa catlarsin arkadas 4 ablam var hic biri catlamadi ben catlarsam.kafayi yerim 😁👨👩👧😁
brldmr Mavismugu ilk olarak at kılı fırcayla masaj yapıyorum mustela catlak onleyici ardından bio oil sonrasında hindistan cevizi yagı gece falan kasındıgımda normal nemlendirici sürüyorum ve kesinlikle kasımıyorum 33+5 ikiz catlak yok suan icin
Anm Mavismugu ben işl gebeligimdede hep kullandm karnımn yanları çatladı ama karnım hiç çatlamamışdı dogumdan sonra çatlaklar oluşdu nedense.. bebek çıkdı ya karn fısss diye yatıyor bence o yüzden😄
Mia88 brldmr fırça hariç hepsine katılıyorum birde lierac kullandım bende ikiz 31+1 insallah sonrada olmaz 🙏🏻
Ececce Nurten64 bende yeni kullanmaya başladım normalde yağlı bseyin vücuduma değmesinden tiksinirim ama yağlı his bırakmadığı icin rahatlıkla kullanıyorum fiyatı baya yüksek 😬
Ela1994 Mavismugu o kadar bebek yağı Hindistan cevizi yağı sürdüm son 15 günde çatladım arkadaş 😂😂 mor mor damarlar 🙄
Gamzeciks Mavismugu yves rocher tum vucut kremi her banyodan sonra ve her gun lierac krem. Onceden lierac i da banyodan sonra suruyordum. Artik sıklaştırdım.