bicirinannesi Merhaba kızlar. Oğluma Mehmet Emin ismini düşündük. Genelde uzun ve söylemesi zor diyorlar . Ben de kararsız kaldım . Mehmet Emin mi? Sadece Emin mi? 🤔 şimdiden teşekkürler ☺️
Menis21 bicirinannesi simdi ben anaokulu ogretmeniyim o kadar cok öğrencim var ki iki isimli bide eğer soyismi de uczunsa gerçekten çok zor oliyor ayni isimde ogrenciler varsa ayirt etmek icin iki ismi ile birden sesleniyorsun bide iki ismi de ayni olan varsa bide soyismini ekliyorsun 😊 zaten resmi yerlerde 2. Isim kullanılıyor 1. Isim boşuna benim oğlumda Batın Efe ben sadece Batın istemiştim babamız yanına Efe yide koydurmuş Nüfus müdürlüğünde Batın değişik geliyordu ona alışamamıştı ama şimdi biz sürekli Batın diyoruz babamızda hastaneye gidiyoruz falan Efe diyorlar çok sinir oluyorum bazen. Ona da sadece Efe dersen bakmaz Batın Efe deyince bakar askerde yandı bakalim ne yapacak yani diyeceğim okuldu üniversiteydi askerlikti eziyet yani çocuklara eğer illada isterseniz kullanmak istediğiniz ismi 2. Isim yapın ve isimlerden biri kısa olsun ikiside uzun olmasın.... 😊😊😊👍
Aby34 bicirinannesi sadece Emin koy babacığımın ismi Gerçekten güvenilir cömert Emin kişiler oluyorlar abimin koyacağını bilmesem koyardım bn de Oğluşum olursa Kıvanç düşünütorum cinsiyet daha belli değil
Merveplnc bicirinannesi halamın kızı ahmet emin koydu canım herkes 2 ismiyle hitap ediyor sen kendin ikisini söylerim diyorsan söyleniyor ama birine yatkın olursan kimse iki isim söylemiyor sen inatla mehmet emin demelisin bence😂
Guzelannee Zaten büyük ihyimal emin tek seslenirsiniz koyun düşünmeyin seviyorsanız anlamıda çok güzel bilhassa muhammed emin daha iui
bicirinannesi Menis21 çok teşekkür ederim yorumunuz için☺️Evet her bakımdan düşünmek lazımmış iki isim koyarken 🤔 sadece Emin de karar kıldım ben bu yüzden düşününce 😍 babamız hâlâ Mehmet Emin diyor ama olsun ikna ederim ben 😀
bicirinannesi Aby34 çok teşekkür ederim ☺️ Eğer erkek olursa Kıvanç ta güzelmiş hayırlısı olsun inşallah🤲🏻 Gerçekten isim çok etkiliyor
bicirinannesi Merveplnc babamız Mehmet Emin de ısrarlı . Gayet te ikisi de söyleniyor değiştirmicem diyo 😂 bakalım hayırlı evlat olsun da inşallah
Mervisss bicirinannesi herkese en başta sen alıştır Arkadaşlarm var Tuğrul ayaz oğlu ikisinide söylüyor Ahmet Emin var herkes ikisini diyor Benimkide fikret Alp herkes diyor 😊😊
bicirinannesi Mervisss pek alışacak gibi değiller ama bakalım ne olacak ☺️ Hayırlı evlat olsun önemli olan o
Ssraa Komsumuz var çocuk 4 yaşıns geldi adı mehmet emin. Başından beri herkes mehmet emin diyor iki ismini de kullanıyorlar. Bence çok hoş
Mervisss bicirinannesi Aynen öyle tabiki ama iki isminde bı sebebi var canım sahsen ve sadece Fikret demem dedirmem Alp ne olacak keyfî bı durum değil ki Bastır sen 🤗🤗🤗