Pelnm Kızlarr merhaba bugün dışarda fazla durmuştum yoruldum biraz eve geldiğimde lavabodan sonra çok afedersiniz peçeteye sümüksü açıkk sarı akıntıı geldi idrarda yanma kokuu vs de yok sizde aynıı şekilde akıntıı yaşıyor musunuz
denizanddefne Pelnm bütün hamileliğim o akıntılarla geçti 35 haftalığım valla yorulunca daha çok geliyor benim de
RecebinEsrasi Pelnm kaç haftalıksınız? Benimde oluyor bikaç gündür çok yoğun bir şekilde ama nedendir bilemedim enfeksiyonumda yok 36+5 bizde 🤔
Sinem21 Pelnm kokulu, yeşil ya da kahverengi değilse akıntı normal kabul edilıyo bana da çok oluyp özellikle 5. Aydan sonra arttı diyebilirim. Testte yaptırdım enfeksiyon da yok Allah’a şükür bebekte iyi dinlenin bol bol 🥰bi sıkıntı yoktur insallah
Pelnm denizanddefne dahaa önce de akıntıı gelmişti ama tedirginlik iştee doktorr bakmıştı hamilelikte vajinal akıntıda artış normall demişti ama bilemedim sizlere de sormakk istedim
Pelnm Sinem21 ben de genelde yorulduğumda daha çok geldiğinii farkettimm ama insan hamilelikte en ufakk şeyde tedirginlik yaşıyor kokuu yanma yok