Tuna58 Nuris_3461 ay bizde bugün 35 nasipse 🙏 benimde bebisin karnı 10 gün geride 😪 minyon bir ailesiniz bebisiniz de minyon dedi doktor ama ben gene de üzüldüm azıcık 🤷🏻♀️
Haticecinar Nuris_3461 bende 35 haftanin icindeyim ama usgde 36 gorunuyo 2.800 kg 49 cm ve sezeryan gunumu aldim 1 mayis sabah 9da insallah 2.gebeligim ve catım olmadigi icin mecburi sezeryan olucam. Bacaklarim bugunden itibaren sismeye basladi cok zorlanmaya basladim sizde nasil?
Essraa2 Nuris_3461 bizde 35.4 bizimde enson 10gün öndeydi vala patlıcak gibi hissediyorum bazen göbeğim den çıkcak giib geliyor.. hayırlısyla bi doğsalar sırt ağrısından ölcem artık sanki:/
kutayiim Nuris_3461 ben de 34 deyim benim de 11 gün geride, protein ağırlıklı beslenmeye çalışsam da olmadı, zayıf olacak demek ki, kilosu kaç 35 de?
BurcuY Nuris_3461 bizde 35+2 olduk kızımla sanırım benimki de geride 2 gün önce sancımdan devlet hastanesine gittim bir hafta geri dedi 😔 ama Pazartesi kendi doktorunuzda randevumuz var bakalım o ne dicek
Nuris_3461 BurcuY bende devlete gittim orda herşey normal geri olabilir dedi kendi Dr uma perşembe randevum suyumda sınırda bakalım 38 i görsek bi erken gelmesinde
Kosarer Nuris_3461 daralıyorum oturamıyorum anca yatış pozisyonundayım nefesim daralıyor normal doğum nasıl yapıcam bilmiyorum hakkımızda hayırlısı 😢
AnlatmayaGerekYok Kosarer bende hep yatıyorum tuvalete giderken bile yoruluyorum bir yerlerde hata mı yapıyorum bilmiyorum 40a kadar sokakta gezenler var ben 2 adım atamıyorum 🤭
AnlatmayaGerekYok 36+4üm tam 35te gitmiştim kontrole 2500 gram yaklaşık 50 cmdi kızım o zaman daha iyiydim ama 2 gündür çok kötüyüm kızlar 😐 ayaklarım inanılmaz şişti karnım kasılıyor kasıklarım ağrıyor. Akıntım fazla su mu bilemiyorum ama fazla akıntım oluyor
Kosarer AnlatmayaGerekYok aynı bende zorlanıyorum nefes nefeseyim dediğin gibi dışarda karnı burnunda hamile görüyorum hiç bir şey yok gibi birde kendime bakıyorum yaşayan ölü gibi😕 35+4 üz bi doğursam diyorum hayırlısıyla 🤲
BurcuY Nuris_3461 inşallah götürürüz kuzum bana da kendi doktorum plasenta yaşlanması başlamış dedi 2 hafta önce bakalım bu sefer ne dicek