Aylingizem Arkadaşlar merhaba İzmir’de yaşıyorum kayısı çağlaso aşeriyorum fakat İzmir’de bulamadım yaşadığım yerde satılmıyor sanki yada ben bilmiyorum uzun zamandır canım çekiyor siz biliyor musunuz.. badem çağlası değil kayısı çağlası
Ozbay Aylingizem canım manisada yasıyorum bende burda satılıyor izmirle manisa cok yakın o yuzden yazayım dedim :)
Tuna58 Canım biz Malatyalıyız kayınbabam kayısıcı da ordan bildiriyorum 😂 kayısı cağlası icin daha coook erken Mayıs’ı bulur daha şimdikiler hep badem 🤷🏻♀️ Ye gitsin 💃💃
lilamom Dezehs arkadas tersini demiste bilemiyorum hangisi dogru ama insanin cani cagla cekiyosa cagla cagladr yani hafif acimsiligindn asermek ayirt edilmez😁
Tuna58 Dezehs Allah Allah bizde daha ağaçlar yeni çiçek 🤷🏻♀️ Nerenin çağlası acaba 😂 Urfa da çalışıyorum ben burda daha badem bile yok doğru düzgün
Dezehs lilamom yok cnm ben ikisini de aldim.kayisi caglasi daha eksi seftali caglasi da var o biraz aci ve insan.yemek istemiyor
Dezehs Tuna58 valla onu bilmiyorum 😄ama brn bir aydir alıyorum ben aslen urfaliyim cnm ama kayısı caglasi 2 gun incede pazarda aldim hatta erik te
Ada06 Aylingizem canım ankarada satılıyo pazar da da var hal de de kilosu 10 ₺ çok aldım 😂😂 yiyorum valla hergün tuzla 🤤
Aysnrplt Aylingizem malatyalıyım memlekette bahçe var da canım daha olmadı ki çağlalar marketlerde de bilmiyorum var mıdır şimdi