EnverNeslihanKarademir Merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim az önce bi kaç damla kan geldi acaba nedir çok endişeleniyorum 😔
seon90 EnverNeslihanKarademir canm doktora git bendede öyle oldu ve düşük tehlikesi yaşadım.iğne ve progestan hapı verdi.yarın öutlaka hemen doktora git.
Derya38 EnverNeslihanKarademir benimde o haftalar kanamam olmuştu iki kez çok kötü bi dönemdi insan ister istemez korkuyor ama doktora git progestan verir büyük ihtimal hem bebeğin kalp atışını duydukca için rahatlar benim öyle oluyordu
Duygu EnverNeslihanKarademir canım sabah oldu bugğn hemen doktora git ihmal etme kanamanın nerden geldiğini bilmediğimiz için yorummyspamıyoruz
Busranrunal EnverNeslihanKarademir aynı haftalardayız 3 hafta önce benim com fena bi kanamam oldu dr gittim ilaç ve iğne verdi ihmal.etme git şuan azaldı ama dinleniyorum devamlı ağır iş yapmamak gerekiyo tabi bide moral
EnverNeslihanKarademir Busranrunal bi kaç gündür sürekli temizlik falan yaptım ayakta çok kaldım ondan oldu galiba sabahtandır gelmiyor dikkatli olmak lazım bu aylar kritik bizim için 😔
Busranrunal EnverNeslihanKarademir kesinlikle bende temizlik yaptıktan sonra kanamam oldu ilk ve 3 hafatdir neler yaşadım ben biliyorum yapamayacağız bi muddet
Gamze023 EnverNeslihanKarademir canım aynısı başıma geldi en iyi tedavi yat ayaklarına yastık koy bi süre yat kanama yeri iyileşsin önemşı bı durum bide doktor progestan verir onu hep kullan gecer inş benım suan gectı inş daha olmaz