SusamNur Benim 9. Haftadan itibaren degerlerim yükselmeye başladı sonrasında karaciğer kolestazi olduğunu öğrenince ilk başta 2 hafta günde 2 tane kullandım şimdi günde 1 tane alıp kontrol amaçlı 2 haftada bir kan veriyorum hem vitaminlerime de baktirmis oluyorum kaşintim şimdilik yok çok şükür inşallah ilerleyen zamanlarda da bir sıkıntı olmaz. Sizde durumlar nasıl
SedaMeric SusamNur canım benim ellerim halâ az da olsa kaşınıyor böyle pul pul oluyor ama genel olarak iyiyim benim karaciğer değerlerim normal ama safra değerleri iyi değil
deniz_x SusamNur merhaba sizde ursactiveyi kullanmıssınız herhalde benimde 8.5 haftalıkken basladı ilacda sorun yasamısmıydınız
SusamNur Ha anladım ona da baktiriyorum. neyseki ilaç var ben başta çok korkmuştum ablam son haftalar yaşadı kasintidan duramiyordi 8. Ayında sezeryanla aldılar ama çok şükür biz erken farkettik o kadar kötü olmayız inşallah içim rahat sizde rahat olun ☺️
SedaMeric SusamNur benim dün gece tekrar başladı kaşıntılarım ve ursactive ilacını aksatmadan kullandigim halde ne olacak şimdi bilmiyorum 🙁
SusamNur Ablam ilaç kullandığı halde kasintilari geçmiyordu 3 hafta dayanabildi en sonunda aldılar çok şükür sağlıklı doğdu kuveze bile almadılar ama bacakları filan kasintidan yaraydi hep bir de yaza gelmişti çok zorda kaldı inşallah bizde öyle bir şey olmaz
SedaMeric SusamNur Inşallah canım benim ben iyiydim geçmişti fakat 2 gündür tekrardan başladı daha 30. Haftamdayım Inşallah dayanabiliriz 🙄😑