noninoni Kizlar merhaba Benim belirli bölgelerde kurumalar ve sonradan kendiligimden kasiyinca dökülüyor sizce ne yapmam gerek tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkür ediyorum😊❤️
Gamze88 noninoni badem yağı kullanmaya başladım bende de aynı sıkıntı vardı cnmm,şuan kuruluk daha aza indi🤗hergün sürmüyorum belki sürsem daha faydalı olacak ama zaman bulamıyorum ona,duştan çıkışı pehlivan gibi yağlanıp çıkıyorum 😅
Ozlembode Vücut kremi kullanabilirsin. Benim cildim de çok kuru yüzüm, elim, hep nemlendirici uyguluyorum. Yüzüme her sabah, vücuduma duş sonrası muhakkak uygularım. Ben, organik Hindistan cevizi kulanıyorum. Tüm vücuduma çok iyi nemlendiriyor. Yoksa, sizin gibi tüm vücudum pul pul dökülüyor.
Elifdemirci noninoni bende 14 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim ilkim kızdı ve cildimde hiç kuruma olmadı şimdiyse erkek bebek ve erkek bebeklerde genelde cilt daha çok kuruyomuş benim ellerim yüzüm vücudum aşırı kuru ovalayınca beyaz beyaz şeyler çıkıyor. Yani büyük ihtimal bebeğiniz erkek galiba😊 bunu söylemek istedim 4 hafta sonra belli olmuş olur herhalde ve gülsuyu ile vazelin kullanın iyi geliyor😊