Mrve26 deli gbi acımmm 24 hafta olduk istahim bu aralarr fenaa heleki bu saatlerdee biraksalar mutfaktan cikmicam 😋😋😋 sizde bu durum nasıl ?
Mrve26 shdemir buuu nasılll bi iştahh bende anlamadim son 1 aydır mutfak faresi gbiyimm ne bulursan yiyorumn 😂 sonrada camış gbi susuyorum sonrada midem yaniyo kivraniyorum ama doymuyorum 😂😂
shdemir Mrve26 Valla bi 10 kilo daha almamak icin artık doymamız lazım bence. Ben şekeri bıraktım çayda 😂 beyaz ekmekte yemiyorum artık. Tam bugday ekmegi😂 böyle idare edicez artık ufak tefek önlemlerle😂
Mrve26 shdemir aslinda şoyle yapsakta olur az az ama sk bi sekilde herseyden yemeliyiz diye dusunuorum sonucta bebegimiz bizimle tadlari taniyo o yuzden kismadab yiyelim ama fazla abartmiyalim 😂😂😂
shdemir Mrve26 Aynen öyle canım. Kilo alıcaz diye kısmak banada yanlış geliyo ama sürekli yeme ihtiyacı duydugumuz icin en azından ekmekten kurtarıyım diye beyaz ekmek yemeyi bıraktım en çok kilo aldıran eminimki ekmektir 😊
Mrve26 shdemir ooo sen ekmekten vazgec ben aburcuburdan vazgecim kendimizi kandiralim ama kilo alalim nasil olsa alcaz bu kiloyu yiyelim ama fazla degim beyaz ekmekte yemelisin bugday besleyicidir ama 1 veya 2 dilim yarim ekmek degil 😂😂😂