Zeynebim Kızlar merhaba böyle bazen karnımın sağ tarafına iğne batırıyorlarmkş gibi bir ağrı oluyor neden acaba bu gibi sorunları yaşayan varmı 11+5 günlüğüz 😰
Mrve26 Zeynebim rahmin buyuyor cnm korkma daha ilerleyen zamanlarda karninin her iki tarafi sanci gbi kasilma gbi hisler olusacak cunki bebisin ve rahmin kendine yer aciyor ❤😍🤰
Ozdry Zeynebim ahh olmaz miii. Sagina soluna altina ustune yatarken ozellikle. Ama normaldir diye kafama takmaiyorum. Yarin doktor kontrolum var bi sorucam
Zeynebim Mrve26 Bilmiyorum valla canım ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım diye şuan bir tedirgin oldum ama içim rahatladı gerçekten 😊
Zeynebim Ozdry Canım bir sorsana doktor ne diyecek benim kontrolüme daha çok var diye pek te üstüne gitmwk istemiyorum 🤔
Mrve26 Zeynebim hiccc merak etme zeynepcim tecrubeli bi anne ve 2.ci kez anne olma adayi olarak konusuyorum bunlar cok normal ilerleyen gunlerdr heleki bebisinin hareketlerini hissetigin donemlerde o agrilar biraz daha articak korkma 😍❤🤰😘
Ozdry Zeynebim merhabaa. Doktora sordum cok normal dedi heryerin agriyabilir korkma dedi 🙂 rahimde buyuyo o sirada tabi onunda etkisi oluyormus