BayramzlemFirat 31 hafta 4 günlüğüz sol kasığıma bıçak saplanır gibi sancı var adet olcakmışım gibi yalancı doğum sancısımııdır acaba??
Ahmetasafmomms BayramzlemFirat ben 36+4 üm böyle ilk defa dün gece kaşık ağrımdan uyuyamadım belim hep ağrıyo zaten 😬🤦🏻♀️
Linam BayramzlemFirat Bende şuan aynı durumdayım ayaktaydim birden karnima agri girdi resmen aglicaktim simdide kasigim agrio karnimda çok sertleşti 28+4 haftalik hamileyim inşallah sancı degildir
BayramzlemFirat Ya şu anda tamda aynısını yaşıyorum akşamdan belim ağrıyodu o gitti kasık ağrısı bastı ya sanki 5 dk ya adet olcam erken mi acaba benim sancılarımın başlaması bilgin varmı
Ahmetasafmomms BayramzlemFirat yok canım ben artık 2 haftada bir gidiyorum doktora 32 de yine aynı oluyodu yani belim falan çok ağrıyodu normal dedi hatta alttarfına baskı bile yapmaya başlar dedi 🤷♀️🤦🏻♀️
Yagmur1994 Bizde 32+3 günlügüz canm benmde ara ara oluyor bir iki haftadır bana da erken geldi doktora sorcam erken dogum olur diye çok korkuyorm
BayramzlemFirat Yagmur1994 bende canım ya pazartesi gidicem doktora ama whatsapptan sorabiliyorum sorcam şimdi haber veririm sanada
BayramzlemFirat Yagmur1994 canım kusura bakma yeni girdim sordum her iki kasığımda ağrırsa riskli acile git hemen dedi tek taraflı sıkıntı yok
BayramzlemFirat Ahmetasafmomms evet ya belimin tam ortası ağrı giriyo şimdilerde ilerki haftalarda napçaz bakalım😊
Zehra Kızlar Doğuma yaklaştıkça malsf oluyr bnde 36 haftalık oldum 32 de beri belimden kasıklarıma dogru sancılrm oluyr sancının kaç dakikada bir girdiği önmli ona dikkat edin
Ahmetasafmomms BayramzlemFirat valla İnan şuan bile çok kötüyüm kasıklarım belim her an doğuracam sanki 🤦🏻♀️😊🙈
BayramzlemFirat Yagmur1994Gidicem canım pazartesi randevum banada söylersin doktorla konuştuğun zaman😊