Habibee istkizannesi valla canim baktım intgrmda herkes bu emziği kullanıyor bende aldım inşallah iyidir
AkileUqur istkizannesi cnm ben Migros ta çalışıyorum. İndirim var bunlarda. Delist oldular.. iyi ki almışsın bende aldım normalde 49.90😄😄😄
istkizannesi AkileUqur yaaa canım gerçekten miii?? Çok sevindim şu an. Air veya soft modelleri var mıydı burdakinde mi kalmamıştı bi tek yoksa?
Zeymomm Reykzy Bizde bundan alacaktık Ebebekten ama 0 ve 03 + vardı devamı yoktu canim uretmiyorlarmis satici kiz tavsiye etmedi
Vildanpasal61 Reykzy Ablamın bana tavsiye ettiği emzik bebek bu emziği çok kolay kabul ediyormuş bende alacağım en kısa zamanda 😊
istkizannesi Vildanpasal61 birebir bu muydu canım hangi modeli için dedi acaba? Air ve softu kolay kabul ediyor diye duydum ama bu başka bişey
Vildanpasal61 Reykzy istkizannesi Canım ablamın kullandığı arkadaşın attığı resimdeki emzik hemde ikizlerdi ikiside çok rahat aldılar bu emzikleri halada kullanıyorlar o yüzden banada bu emziği tavsiye etti
istkizannesi Nursemomm bu model için yenidoğana ağır geldiğini ve taşıyamayıp yorulduğunu çok okudum o yüzden bundan almak istemiyorum teşekkürler yine de
istkizannesi mrsdoruk dediklerimden değil ama benim anladığım farklar emilen kısımda değil de dış kısımda. 6 delikli bu mesela. 4 deliği olan ultra air gibi gibi. Çünkü ağız kısmı için bi fark yazılmamış.
mrsdoruk istkizannesi valla canın pek bilgim yok o yüzden bir şey diyemeceğim ultra air ultra soft kullanan herkes çok memnun. Bir de şu meşhur ayıcıklı memeler bebek onunla da rahat ediyormuş baya
Saime81 istkizannesi bizim aldığımız emzik ten bizde migros tan indirimli almıştık yine mi indirimli migroata bu