Hafsamm Ruhsuz çok geçmiş olsun inşallah rabbim vakti saati gelince sağlıklı salih evlat nasip etsin Cemil cümlemize 😓 4 kaybınız mı oldu aceba neden oldu kayıplarınız? Çok özel değilse :(🙏🏻
Hafsamm Ruhsuz rahim filmi de çekildiniz mi? İğneye gebeliği öğrenir öğrenmez başladınız demi. Birde kalp atışı alıp sonra kalp durması mı oluyor :( Birde ümmü sübyan muskası duydunuz mu belki üzerinde ümmü sübyan vardır?:(
Ruhsuz Hafsamm evet rahım filmi cekıldı iğne günde 2 kez kullandım keseyi görünce ümmü sübyanda yaptırdım
Deryassssssss Ruhsuz allah hepımızın yardımcısı olsun cnm benımde 15 gunlen berı kanama var ama 2 gün oyle cok geldı sımdı hafıf kahverengı
Hafsamm Ruhsuz diğer gebelikleriniz iğne kullanıldınız mı bu ilk miydi? Çok üzüldüm rabbim sabrını versin çok zor şey bunlar 😔
Ruhsuz İlk gebelık 9.haftada boş gebelıkti 2.gebeliğim 25. Hafta kalp atışı durdu 3.gebelik 9 haftalık kalp atısı durdu
SdaSglm Ruhsuz canım çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın, sağlıkla kucağına aldığın günleri de versin inşallah. Kalp neden durmuştu, kan pıhtısı mı atmıştı?
Deryassssssss Ruhsuz allah bıdaha yasatmasın kuzum gecmıs olsun bu arada allah en tez vakıtte saglıklı evlat Versin sana
Bet0142 Ruhsuz yaaaa canımmmm cok üzüldümmm 😯😯😯 rabbım yardımcın olsun rabbım sabrını versın ınsallah sonu guzel olur
Kedili_Anne Nursen0121 canım bende pıhtılaşma testi yapılmadı. Düşüğüm de yok. Tüp bebek yaptım. Tüp bebek için kullanıyorum. Ve ücretli alıyorum aşırı pahalı. Rapor sadece pıhtılaşma sorunu olunca mı çıkarılıyor yoksa tüp bebek için oluyor mu? Özelde yaptırdım tüp bebeği. Bilgin varsa çok sevinirim.
Duuyguum Ruhsuz canımmm çok büyük geçmiş olsun rabbim sabır versin en kısa zamanda güzel haberi alır sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olursun inşallah ❤️
Ruhsuz Ftsfrt cnm merhaba kusura bakma sana iğne gönderecektim ama telefonumdan bütün uygulamaları kaldırmıştıö kürtaj olunca o an ki ruh haliyle şu an iğnen var mı cnm sabah eşim PTT den göndrir hakkını helal et
Ftsfrt Ruhsuzçok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın 4 günlük var canım yarın gönderirse eşin çok iyi olur verdiğim adres duruyor mu instagramda