Seherrrrr Marayyy canim normal o akinti temizleneigi icin akiyor Ben 2 sene polikistik over sendromu oldugu icin hic birsey yapamadan hamile kalamiyordum ve en son sogan kurunu yaptim ve yaptigim ay adetimi beklerken adetim gelmedi ve hamile oldugumu ogrendim cok sukur rabbime Allahim isteyen herkese nasip etsin InsaALLAH 🙏❤️❤️
Marayyy Seherrrrr neee güzel senden de kahve akıntı geliyordu degil mi bir de ben yumurtlamayı gördüğüm de bırakayım diyorum korkuyorum çünkü övülasyon testi kullanıyorum
Elestbezmi Marayyy canım bende adetim bittikten 2 gün sonra başladım ve aksatmadan 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına sıcağa yakın ılık bi şekilde içtim o ay adetim 5 gün gecikti adet olduğumda da çok sancılı ve yoğun bi şekilde oldu.Ama o adetten sonraki ayda hamile kalmışım çok şükür kesinlikle aksatmadan denemenizi tavsiye ederim🤗
Seherrrrr Marayyy yok bende gelmedi sadece beyaz akinti vardi Ben takip etmedim yumurtlamayi 15 gun ara vermeden yaptim sonra 15. Gun bittiginde biraktim sakin birakma canim Rabbim hayirlisini versin insallah