TunarinAnnesi Kızlar yarın Sabah 13 14 Nisan Yağmuru Bütün dertlere Deva Oluyormuş 🙏 Allahın Rahmeti olan Yağmurun Suyunu bi kaba doldurun 💧💦 Sonra O Suya 🥛 70 defa Fatiha 70 defa Ayetel Kursi 70 defa Kafirun 70 defa Ela 70defa Feleq 70 defa Nas 70 defa İhlas 70 defa La İlahe İllallah 70 defa Allahu Ekber 70defa Allahuma Salli ala Muhammeden Ve Ali Muhammed 🤲 70defa Subhanallahi Velhamdülillahi Vela İlahe İllalahu Vallahu Akbar Okuyun Sonra ise Her sabah Aç karına saat 6da 7gün o Sudan bi damla için 🙏 Niyyet edib Hangi dert için içerlerse Biiznillah deva Olur 🙏 Erkek veya Kız çoçuk isteyen kim istediğini niyyet edip içerse Allahı teala Mutlaka Arzusunu yerine yetirir ben teker teker Yazdım Faydalanın Arkadaşlar Allah hepimize Acil şifalar Salih evlatlar nasib etsin İnşAllah 41 Müslüman aynı Duaya 41 defa Amin derse Olurmuş Hadi bir birimize dua edelim Umut olalım 🤲❤️
Gul0534 TunarinAnnesi Rabbim ne isteğiniz varsa kabul etsin evlat isteyene evlat versin bizim gibi hamile olanlara sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin Allahım kimin ne sıkıntısı varsa gidersin aminn❤
Zeyneppmuratt TunarinAnnesi canım ben bu yağmur suyunu aldim fakat herhLde rüzgardan falan pis bi su oldu bunu daha sonraki yağmur sularıyla da yapabilir miyim yasa kaynatsam suyu bişey olur mu bilgi verirsen sevinirim
Ssraa Allah razı olsun senden görüp araştırdım ve haberim olmayan bir mucizeyi öğrendim şimdi ben de etrafıma dağıtacağım
TunarinAnnesi Zeyneppmuratt onu sen temiz bi bezden geçir sonra kaynat dualarini oku bişey olmaz İnşAllah Allah kabul etsin 🙏