Tgbatem Mervektk https://www.lohusasepeti.com/marilyn-3263-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi ben buna benzer takımı mrkası Ayni 300 tl di kadıköyden kendi mağazasından 150 tl ye aldım aynı mağaza beşiktaş da da war mağaza adı MARİLYN internet sitesini göremedim
uslukizinannesi dml33 güvenilir site değil mi ben de baktım da şimdi hiç yorum yok sanki emin olamadım ulaştı değil mi ürün size
dml33 uslukizinannesi ulasti cnm msj attim istedigin urunun resmini attim bayada soru sordm hatta bnde yorum yok diye korkmustm burda bi arkadas aldim guzelndiyince aldim kapida odeme yaptim ayri ucret alinmiyo kargoda onlardan 100 tl odedim sadece
blackeagle Mervektk canım eminönünde bir yer var düşünürsen ve gitme şansın varsa yeri ve adresi verebilirim ve o kadar uygun kaliteli ki 150tlye 3lü takım aldım herkese orayı tavsiye ederim çeşitte çoktu
yagmurtpl YsmnYsn aynen ben de kısa kollu olan pijama takımını aldım kumaşı cok hoş ve ince tam yazlık 🤗 1tane de lohusa sepetinde sabahlıklı gecelik sipariş ettim, inşallah sağlıkla güzel günlerde giyelim hepimiz 🙏❤️
Mervisss Mervektk vallahi o kadar bunaltıcıki o takımlar inan 135 lira para verdim aldım köpekler gibi pişmanım kayınvalidem yanlış anlama ama bunu alacağına iki tane güzel takım al dedi inatla olnu aldım ve sade ve hastanede giydim evde ilk işm daha rahat bişey giymek oldu
blackeagle Huriyemustafa akyüz bebe&lohusa iç giyim mahmutpaşa yokuşu hürriyet çarşısı içinde canım ufak bir dükkan ama baya çeşit var gitme şansın varsa muhakkak tavsiye ederim
Fatmakrt Reykzy canım ablamın durumu yok daha vaktide var. Hiç bi ihtiyacı alınmadı daha eğer bulamadıysan verecek birini kargo karşı ödemeli kabul edebilir. Yanlış anlama ihtiyacı olmasa yazmazdım 🙏
Reykzy Fatmakrt doğumu ne zaman canım mayıstan sonrası için gönderebilirim kısa ekru small beden gecelik
Eylul0212 Mervektk ben lady den Pierre Cardin in sabahlikli dantelli pijama takımı aldim 200 TL ye çok beğendim 😍😍 sabahligi nerdeyse tamamen dantel 😍😍
Elifee Mervektk canım ben kompedandan aldım indirim verdi 285 ten 135 e düşmüştü ve çok sık ve rahat denedim yumuşacık 🤗