ElifBiryol Saglikci evet inceledi baktı iyice ama şöyle bir durum var fiyatı yüksek olanlar renkli fotoğraf veriyor ve bebeğinizi renkli olarak size gösteriyor ben bunişlem için ekstra 45tl muayene ücreti ödeyip normal kadındoğum renkli ultrasona Girdim
Bhr34 Ayse92 hayır ikili testimi huri hanım yapmıştı.bu kez Profesör olsun diye Selçuk bey vardı ona gittim sadece cuma cumartesi geliyomuş hastaneye
Papatyasever Bhr34S Papatyasever Sevcan Karamanlı Diyin 3 kapaklı perdeli dolap şifonyer ve büyüyen beşik almış eşiyle birlikte gelmiş eşiyle ikisi öğretmen diyin yardımcı olacağına eminim ben mutlaka söyleyin.
Elfela Çitfehavuzlar fetus 👍🏻 Zeki bey müthiş bi adam zaten işinin ehli kadın dogum doktorları direk oraya yönlendiriyo gercekten cok iyi ücreti 420 tl
yasminyasmin humaninannesi61 Nurcan Peker ise ben ona ikili test için gitmiştim hiç hoşlanmamıştım da
ElifBiryol Bahar3434 madenlere çok yakınım ama Sancaktepe’ye bağlı benim oturduğum yer ancak hastanem Çengelköy medivia hospital Serpil hanım 👍🤰🏻
Ada Hlya88 merhaba bemim doktorumda iki yer belirtti maltepe tıp merkezi ve koşuyolu görüntüleme merkezi ama karar veremedim siz koşuyolu görüntüleme merkezinden memnun kaldınızmı ilgileri nasıldı drunuz nasıldı
Hlya88 Ada kusura bakmayin anca bakabildm msja ben gayet memnun kaldm cok guzel ilgilendi en ince detayina kadar bakti dr ve bebegimin cd sinide verdi
ElifBiryol Bahar3434 75 tl muayene ücreti ancak ultrason aleti renkli ve her gittiğimde renkli fotoğraf veriyor resmen bebeğimi doğmadan görüp tanıdım😍şiddetle tavsiye ederim normal doğum 1,500 tl