NimetDilmen 26+5 haftalık hamileyim ve maqnezyum ilacı verilmedi bana. Herkez kullanıyo mu zorunlu mu
Zeymomm NimetDilmen genelde kemik ağrın olduğunda yazıyor doktor canim benim çatı kemigim agriyordu versi bana suda eriyenden
Yhe25 NimetDilmen Bende hiç ağrı vs yoktu dırekt verdı hem de 4 aylık fılandım hala daha kullanıyorum
Tugba11 NimetDilmen 17 haftadayken agrilarim cok oldu suan 19 haftadayiz biraz daha hafifledi agrilar
Zeynep7777777 Zeymomm bende 22. Haftadayım çatı ağrılarım başladı ama magnezyum un bi etkisi olmadı sizin ağrılarınız geçtimi
Ema NimetDilmen zorunlu değilsin kullanmakla benim bacak ağrılarım vardı magnezyum vereyim o zaman dedi doktorum birde kuru kayısı ye dedi
Pitpit NimetDilmen 22. Haftada uykumda bacağıma kramp giriyordu söyleyince verdi. Microbone marka kalsiyum d3 ve magnezyum var. Bu hafta çatı kemiği ağrım başladı şimdi. ikiye çıkarttı dün kontrolde
aysenur_sk 16. Haftada lekelemem pşdu. O zamanki doktoruma ulaşamadım başka hastaneye gittim bebeğin eşi kasılıp doğumu başlatmaya çalıştığı için sancılarım oluyormuş meğer. Rahim rahatlasın diye günde 3 tane magnezyum verdi. 38 oldum şuan 3 hap 2 tanede toz içiyorum