Kaya1902 Normal Doğum için son haftalarda tarih veriliyor mu bilgisi olan tarihi kesinleşen var mı ☺️
Edebyahu Kaya1902 normal doğumlarda tahmini tarih veriliyor çünkü belli olmuyor %5 verilen tarihlerde doğuyor☺️
Edebyahu Kaya1902 doktorunuzun verdiği tarih. Mesela erkek benekler geç doğabiliyor kız bebekler de erken doğabiliyor kısmet artık
Deletedmom133 Kaya1902 senin bir şey kalmamış canım bende doğurmak istiyorum artık kızımı bakalım sağlıkla gelirler inşallah 🙏🏻😘😀
HavvaK Busraatpl benim hiç sancım falan yoktu. Yalancı sancı da hiç olmadı. 38+4 de kontrolüm vardı. Nst de çok hafif bi sancı çıktı. Sonraki günde suyum geldi ve mutlu son🙃🤱🏻
Deletedmom308 Kaya1902 keşke verilse de ona göre planımızı yapsak :) ama su ne zaman gelirse o zaman olcak Doğum
Aselmelegim Deletedmom133 Canım banada oyle diyor doktor sen eminmisin son adet tarihine bu bebek haftasina gore iri onde gidiyor buyuk bebek diyor bu dogum.tarihini etkilermiki ya🤔
Busraatpl HavvaK ayy ne güzel ya benim bikaç gün önce cıktı düzenli sancılarım doktor catı muayenesi yaptı ama cok zorlamıcam haftaya tekrar yaparız 39a kadar dursun dedi keske bende bidaki kontrolüme kadar siz gibi bi anda dogursam 😊
Deletedmom308 HavvaK benim üç haftadır az var sancı. 37. Haftaya yeni girdim. Çokta beklemek istemiyorum:)