Papatyapapatya haklisinesracim bende değişmesinden çok korkuyırum...aslında fark etmenizde ama yavaştan alış verişe başlamişim...pembe alamıyorum hepsi gri beyaz yeşil sarı kırmızı
haklisinesracim Papatyapapatya ben 16 haftadayim bakti goremiyorum açmiyo bacağını dedi sonrada aa çıkıntı gordum pipi dedi. Benninanmadim acikcasi bisey söylemek icin soyledi
Yelis Papatyapapatya tam netlesmesini bekleyin ozmn daha bi zevkle alisveris yaparsn cnm İcinde rahat olur :)
Mlssa Yelis 13.haftada 100%100 dedi doktorum☺️ 18de tekrar kontrol vardı yine kız dedi zaten kesindi ama tekrarladı☺️
Yelis Mlssa ne guzel masallah saglikla kucagnza alin insallah bende sabirsizlaniyorum ogrenmek icin :)
Papatyapapatya Yelis 22+4haftalık olduk...21haftada kız denildi detaylıda...değişirmi acaba...eşimin kuzeninde kız denildi 7ayda erkek çıktı...kardeşimde aynısı oldu....
eslmhsyn12 Yelis 11 inci haftada kıza benziyor demişti doktor 12 inci haftada %100 erkek dedi geçen cuma günü ikili testi öğrenmek için tekrar gittiğimizde de kesin erkek olduğunu söyledi canım şuan 13+1 iz 🤰🏼😍
Yelis Papatyapapatya detaylı da soylenmisse degiscegini dusunmuyorum yinede saglikla gelsin bebisiniz 🤰🤗