@Minikkizim ne kadar yanlış şimdi kaynananın adını koysan senin annen üzülmüycek mi yani bence söylemese bile çok içine oturur insanın kaldı ki benim ismim yakışır demesi de saçma eşini kırma falan diyişi de bahane bence. Eşininde ilk tek isim isteyip sonra annesini katması bana nedense dolduruşa gelmiş gibi düşündürdü sanki kaynanan koydurtmak istiyo gibime geldi. Benimde oğlum olsa ömer istiyodum adını kayınpederimin adı da ömer hemen dediler babamın adını koyucaksın falan dedim hayır koymuycam böyle dediğiniz için konu orda kapandı. Çok şükür kızım olucak kimse ismine karışmıyo eşimde darlamıyo illa bu olucak diye bana bıraktı sadece sorunca fikrini söylüyo biz zaten kesin kararlaştırdık. Kimseyede söylemiyorum ismini herkes koyunca öğrensin diye sende biraz tavrını belli et istemediğin ismi koyma dediğin gibi esma olucak başına sen koysan da herkes ikinciyle seslenicek kaynanandan ötürü. Eşini de al karşına iyice bi konuş gerekirse istemiyorum koymayı rahatsız ediyo beni de allah yardımcınız olsun.