tugbamehmetbaki benim 4 hamileliğim ve oğluma kucağıma aldım. ilk gebeliğimi 16 haftalık kaybettim sonra kimyasal gebelik oldu bile daha hamile kalabilmek için 1 yıl bekledim ve 50 kilo verdim Allahım ikizlerimi nasip etti. rahim ağzı yetmezliğim var serkilaj atıldı ikizlerimide 23 haftalık ken erken doğumla kaybettim. dünya başıma yıkıldı. ve 8 ay sonra tekrardan hamile kaldım her günün kaybetme korkusu ile geçti . hamileliğinde hem pskolojik olarak hemde sağlık olarak çöküntü içinde ğec ti. 6 haftadan 22 hafta ya kadar bulantı kusma dış ağrısı idrar yolu enf 26 haftalıkken ciğer geliştirici oldum 28 haftada vertigo oldum 30 enf oldum 34 te empoli atağı geçirdim . 35 te sancılarım başladı serkilajim alındı ama doktor ağrılarımı durdurdu 20 gün de öyle gezdim . ve 9 nisan salı günü kontrolde bebek 4 kiloyu ğec ti diye doğumu başlatalım dedi suni sanci ile oda bebeğinde tasikardiye sebeb oldu nst lerim düzelmeyince. sezeryan olmama karar verdi. bir anda kendimi ameliyathanede buldum . özel hastanede doğum yapmadım ama kendi çalıştığım hastane olunca özelden farklı olmadi. güle oynaya doğum yaptım en güzeli oğlumun ağlaması ile 6 yıllık özlemim bitti
Kedili_Anne tugbamehmetbaki canımmmm çok tebrik ederim. Yüzün hep gülsün artık. Mücadeleyi kazanmışsın. Çok sevindim. Bir ömür boyu hiç ayrılmayın. Sağlıkla sıhhatle büyüdüğünü gör. Helal olsun sana :)
tugbamehmetbaki Kedili_Anne tesekur ederim cnm aşk buymuş ama rüya gibi doğdu sesini duyunca ağladım bu bnm mi diye şuan bir dk ayrı kalmak istemiyorum isteyen herkese nasip etsin