Ozgebarut Merhabalar, düşük sonrası gebelik için çalışmalara başladım Muğlada yaşıyorum burada bi doktorum var devlette ancak kendi ailem izmirde, herhangi bir durumdan dolayı muğla yetersiz olduğundan izmire göndermeleri çok yüksek ihtimal o yüzden izmirde devlette ya da özelde tam teşekküllü önerebileceğiniz hastane, ya da doktor tavsiye edebilir misiniz?
Tugcehkn Ozgebarut Ben sada hastanesine gidiyorum özlem hanım var onunla bir görüşün isterseniz ben çok memnunum hem alanında çok iyi bir doktor hem çok güler yüzlü biridir
Mutluluk35 Ozgebarut karsiyaka medicalpark volkan emirdar tavsiye ederim canim çok iyi bir dr ben hamile degilim kendisinde myom ameliyati oldum çok ilgili bir dr doktorun yaninda hastane personeli hemsireler çok iyi tavsiye ederim ben kendisinde devam edeceģim Allah nasip ederse
ozgeya Ozgebarut Medicalpark Hastanesi Volkan Emirdar,kendisinde hem doğum yaptım hem ameliyat oldum.mükemmel bir doktor.hastane de tam teşekküllü,ilgi alaka süper.
Ozgebarut Tugcehkn cevabınız için teşekkür ederim. Bornova öncelikli, Konak, alsancak yakınlarında olması gerekiyor. Baktım menemende uzak kalacak gibi :(
Mom72626 Ozgebarut canım bayraklı yani Bornova’ya yakın Mono sağlık var Hasan ulaş Başyurt doktorumun adı. Düşük,hamile kalamama, serklaj hepsinde en iyi doktor diyebilirim. Bir de gece gündüz saat kaç olursa olursun arayıp mesajınıza cevap veriyor.