birnarsever Kızlar 33+4 haftalık gebeyim yürürken sağ kasığımın altında bebek ağırlık yapıyormuş gibi baskı yapıyormuş gibi bi batma acıma var. Ne olduğuna dair bir fikriniz var mı?
Minnakanneee birnarsever benimde 33+3 bu haftalarda kasıkta batma yada hafif adet sancısı gibi ufak sancılar olması normal aynısını bende yaşıyorum
dishonest Muhtemelen bebeğiniz kanala girmiş aynısı bende de var ama benim erken doğum riskim de var. 34 olduk.
birnarsever dishonest Dün gece kramp girdi yatarken karnıma çok şiddetli bir sancıydı sonra böyle oldu sürekli acı var yürütemiyorum penguen gibi😔
dishonest birnarsever doktorunuza ulaşın bence ben hiç şikayetim yokken sancım çıktı nst de. Bu işler çok karışık valla
birnarsever dishonest yürüyemiyorum adım attıkça sağ kasığım yırtılacak gibi bacağımda kalçadan çıkacak givi oluyor biraz daha geçemezse gidixem acile 😔
Selin4335 Benim de kaşık ve altında ağrı oluyor plesentam rahme yakın ondan mı acaba diyorum çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum insan evhamlanıyor bu hafta özellikle belkasık ağrıları oluyor bir de kuyruk sokumum😔😩